Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
MAHRUMİYET BÖLGESİNE YARDIM
ARKADAŞLAR TAYİN SEBEBİYLE İSTANBULDAN ARTVİNE GELDİM 3 AYDIR BURDAYIM BURDA KENDİM TELDEN 2 KATLI BİR BILDIRCIN KAFESİ YAPTIM VE İŞ BU KAFESİ KULLANMAYA GELİNCE ACI Bİ GERÇEKLE KARŞILAŞTIM TÜRKİYEDE TRAFİK IŞIĞI,MEYDANI,OLMAYAN TEK ŞEHİR OLMA ÖZELLİĞİNİN YANINDA HİÇ EVCİL HAYVAN MAĞAZASI OLMAYAN İL OLMA ÖZELLİĞİDE BULUNDUĞUNU FARKETTİM İNTERNET ÜZERİNDEN ÇEVRE İLLERİDE ARAŞTIRDIM FAKAT BİR KAÇ ESKİ İLAN DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY BULAMADIM YANİ İŞİN ÖZETİ TRABZON,RİZE,ERZURUM GİBİ İLLERDEN BANA 25-30 KADAR BILDIRCIN SATABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER - MUSTAFA-0506 357 04 78
sevgili dostum trabzonda mümkün bence bulman.saygılar
sevgili dostum istersen şu adere bir bak..... Kendi ürettiğim DAMIZLIK BILDIRCINLAR satılıktır.DAMIZLIK 3,50 YTL. Kendi ürettiğim DÖLLÜ KULUÇKALIK Bıldırcın Yumurtası satılıktır. Bıldırcın Yumurtası 0,200 YKRŞ. Özel Ambalaj içinde Kargo ve Otobüsle istenilen şehre gönderilir.
tamam arkadaşım fiyatları belirtmişsin ama nasıl irtibat kuracaz bi telefon yada adres yokmu?
hocam ins istegine ulasabilirsin bu arada bi ricada bulunsam kendi yaptigin telden olan kafesin degisik acilardan cekilen birkac fotografini bizimle paylasman mümkünmü acaba bizede ihtiyac halinde yardımcı olmus olursun saygılarr..
Dostum başka bir dostan rizede bir adres verildi onda yerli ve yabani bıldırcın varmış.ancak rizeye gitmen gerekiyor. (rize merkez yeni ortacamı koşesı mincici kemal kıme sorsan bulurmuşsun. ama esnafa sorman gerekiyormuş. diğer adresi de bir siteden almıştım adres bilgilerine tekrar bakayım sana dönerim saygılar
dostum www.intoko.com adresinde evcil hayvan bölümünde bıldırcın diye ara orda istemediğin kadar satıcı var saygılar
Kocaeli/Kandıra`dayım 05363316518 numaram [email protected] mail adresim Yeni başlayan arkadaşlara yetiştirme konusunda yardımcı olunur Saygılarımla... bahsettim ilk adresteki arkadaş bu