Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
kılkuyruk-baikal ve bahama ördek arıyorum...
sevgili hayvan dostları ben izmir yada çevresinde kılkuyruk-baykal vede bahama ördeklerinden arıyorum.besleyen elden çıkarmak isteyen bana ulaşırsa sevinirim.bunların dışında runner-tepeli yada suna ördekte olabilir.izmir yada çevresi olursa yada izmire gönderebilecek olan olursa daha hora geçer.malum hayvanı bulup alamadıktan sonra kıymeti yok.. [email protected]
yaw koca sitede ördek veren yokmu arkadaşlar???????
evet istedikleriniz bende var. ancak bu sene sadece avrasya kılkuyruk, suna, şili fiyu ve çok israr ederseniz bahama kılkuyruk da verebilirim. ayrıca size çok yakın (urla`da) Sn Kamil bey`in elinde de var bu istediklerinizden. kendisine http://www.kamileron.com/index-tr.htm internet sitesinden ulaşabilirsiniz.
isterseniz "Red-crested Pochard" da da fazlalık var. ulaşmak isterseniz 0542 570 32 41 not: ürettiğim kuşların hepside kanat ameliyatı yapılmış ve halka takılmıştır.
syn mediko öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.elinizdeki ördek çeşitleri ile ilgiliyim hatta biçok hayvana kapım açıktır hoşuma gidebilcek her hayvanla ilgilenebilirim.eron hayvancılığın web sitesini ziyaret etmiştim ve fiyat listesini ayrıca kaydettim ama açık konuşmak gerekirse bu rakamlar bana pekte cazip gelmiyo.hernekadar izmirde fazla bi alternatif olmasada yinede besleyenlerden bulabildiğim bi ördeğe böle yüksek rakamlar vermek bana göre değil.sonuçta ben koleksiyoncu değilim illa şu ördek diye ısrarım yok hoşuma giden hangisi uygunsa..sizdeki kılkuyruk(özellikle bahama)-suna-fiyu ve bunlarn dışında var ise ördeklerin fiyatları nedir acaba? ben çok adetli almıycam genelde hayvana çok fazla bütçe ayırmadığım için o anki imkanlarım dorultusunda alım yapıyorum.birde önceden aldığım sözler neticesinde bu ay 2 defa ördek gelicek.ve birde vermiş olduğum bir söz var birisne.önce onunla görüşücem eğer ondan istediklerimi bulamazsam sizinle alışverişimiz olur diye umuyorum güvendiğim biri sizi tavsiye ediyor çünkü ama mazur görün azımdan çıkan sözlerin arkasındayımdır öncelik bi başkasında..
sn arkadaş; Öncelikle belirteyim ben hayvanları satmak için üretmiyorum. Ama sizi anlamakta zorluk çekiyorum. Bu hayvanların anne babası yurtdışından resmi yollardan getirilmiştir. (şu anlamda söylüyorum biraz araştırma yaparsanız bir çift ördeğin yurdışından kaça getirildiğini bir bakın lütfen) Bir çift anaçtan bir yılda en fazla 6-10 yavru alırsınız... (tabi eğer birbirlerini eş seçerlerse)(ben üç yıldır her yıl bir çift kanada kazı, bir çift de barnacle kazı alıyorum hala birbirini seçen ve çiftleşip yumurtlayan olmadı) Bu arada yavruların hepsini de sağlıklı yetiştirdiğinizi varsayalım Ayrıca bu anaç çift size baki değil bir sabah kalkdığınızda birini ölmüş olarakta bulabilirsiniz. Bu yüzden her cinsden en az 2-3 çift beslemeniz gerekir. Benim haftadaki yem tüketimimi sizinle payşayım; (aylara göre değişir) haftalık 7-10 çuvaldır. (bir çuval yem ise 40 ytldir.) Bu arada bu hayvanların barınmaları gereken yer onların temiz su gereksinmeleri, ve tabi bakımları için de bakıcı gereklidir; ilaç veteriner hizmetleri ve vs. Elinizi vicdanınıza koyun ve bu işi para kazanmak için yapanların bu şartlarda bir çift ördeğe ne kadar istemeleri gerektiğine siz karar verin saygılarımla
syn mediko anlamıycak yada elimi vicdamına koymamı gerektircek bişey yokki açıkca yazdım.ben koleksiyoncu değilim hobi amaçlı besliyorum.kimin ördeği nerden kaça malettiğini ben bilemem.ama aynı ördeği daha ucuza buluyorken gidipte o rakamlara almam bunda anlamıycak bişii yok.bu bi tercih meselesi.dediğin dorudur da ben ona bişii demiyorumki işin kendimle ilgili olan kısmını sölüyorum.ayrıca bahsettiğiniz kanada kazı gibi az yumurta veren hayvanların yavru sıkıntısı oysa ben genel anlamda bir değerlendirme yaptım bundada bi anormallik olduğunu sanmıyorum..
sayın mediko bendede muhtelif ırklar mevcuttur kaz ördek olarak ama elimde olmayanlardan almak istiyorum sizinle nasıl istibata geçebilirim beni eklerseniz konuşabiliriz msn den [email protected] özgür benim adım
sn Adil bey; Peki o zaman sizden özür dilerim.. Benim zaten hayvan satmak gibi bir amacım yok.. Ben sadece dostlarıma veriyorum üretim fazlalarını. Sorun yok. size bol evciller dilerim.
sanırım sizin tarafınızdan yalnış anlaşıldım yada kendim ifade edemedim bilemiyorum..saygılarımla...