Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

yabani bıldırcın

Arkadaşım gittiği avdan bir erkek bıldırcın getirdi köpek canlı yakalamış oldukça sağlıklı 4 gündür bende tek tutuyorum evcil bıdırcınların arasına atsam uyum sağlarmı saldırganlık falan gösterir mi acaba?

ben daha önce evcil ve yabanileri karıştırmıştım ama böyle tek falan değildi bir sorun yaşamamıştım ...

img

mogli

18 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tek basına durdugu zaman yem yiyormu?

img

rozgen

18 yıl 1 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Geçen sene bu zamanlarda 4 tane beslemiştim çok ürkek oluyor yabaniler.Üstlerini kapatıp bir müddet öyle yem yedirmiştim ama zamanla alışıyorlar.Berki sağlık yönünden bir sakıncası olabilir.Yabanilerden evcil hayvanlara bulaşıcı hastalık bulaştımı evciller ölüyor ama yabanilerin pek ölmediğini duymuştum.

img

ekaradeniz

18 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

beş günü geçti çok sağlıklı beslenmesinde bi sorun hatta bana bairazda tombullaştı gibi geldi

Selam arkadaşım.Bana kalırsa doğaya sal.Hem uğraşacaksın zahmeti çok hemde yazık olacak hayvana.Bizler gibi hayvanları seven insanların doğadaki hayvanları zevk için avlayıp azaltmak yerine sülün,keklik vs gibi hayvanları üretip doğaya salmaları daha mantıklı geliyor bana.Bende de vardı 2 tane.Ben başka biryerde bir satıcıda gördüm ve satınalıp doğaya saldım.O anki mutluluğumu anlatamam.Şimdi senin elinde ölürse birde üzüleceksin.Tercih senin saygı duyarım.Sağlıcakla kal...

img

mp

17 yıl 8 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende de iki yabani üç evcil var yabanlerden biri 2. senesine grdi ama hala anlaşamıyoruz beni hiç sevmiyo ama ben ona bayılıyorum :)

img

blacksea3452

16 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kanat tüylerini kesip evcil bıldırcınların yanına rahatlıkla salabilirsin sorun olmaz tek sıkıntı yabani bıldırcının ufak ve ürkek olması ve uçması,ama zamanlaalışıyor,dişi olsaydı daha iyi olurdu

img

emreergin

16 yıl 7 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam Aleykum, Mogli bey daha once bir kac resim gordum sizim civcivlere ait. yumurta temin edebilirmisin?keklik ve bıldırcın yumurtası lazım...

img

malik

16 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ