Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Bıldırcın kafesi 290 YTL.

SELAM HAYVANSEVERLER KENDİ ÜRETİMİMİZ OLAN BILDIRCIN KAFESLERİ 2,3,4,5 KATLI OLUP İSTEĞE BAĞLI OLARAK YUMURTA VE BÜYÜTME KAFESLERİDİR. DEMONTE OLDUKLARI VE KOMPLE PASLANMAZ KROM MALZEMEDEN YAPILDIKLARI İÇİN ESTETİK VE BİR O KADARDA SAĞLIKLIDIR HAYVANLARIN DIŞKILARI DİREK AYRI BİR BÖLÜME DÜŞTÜĞÜNDEN BILDIRCINLARIN AYAKLARININ KİRLENMESİ ENGELLENMİŞTİR. OTOMATİK SULUK SİSTEMİ OLDUĞUNDAN DEVAMLI TEMİZ VE SERİN SU İÇİMİ YUMURTA VERİMİNİ ARTTIRMAKTADIR. KAFESİNİZİNİZİN FİYATI KAT SAYISINA BAĞLI OLARAK DEĞİŞMEKTEDİR (Sizler her katı 100 ytl den düşünebilirsiniz). KARGO ÜCRETİ YURDUN HER YANINA AYNI OLUP YALNIZCA 30 YTL DİR. LÜTFEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ. İRTİBAT TEL :0 535 492 20 35 E-MAİL :[email protected] Arkadaşlar şu an hazırda 3 katlı bir kafes bulunmakta ve hafta sonuna kadar da diğer 4 ve 5 katlı yumurta kafesi hazır olacaktır. (ilanın başlığında belirtilen 290 ytl. üç katlı kafesin ücretidir.) Ücreti hesap numarasına peşin olarak yatırabileceğiniz gibi kargodan mal teslim de ödeyebilirsiniz.

img

acemi64

17 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardesim merhaba.....eğer resim varsa bolca gönderme imkanın olur mu....hangi ildesiniz ve kargo ücretinin 30 ytl olduguna emin misiniz....ve hayvanları baktıgım yerin kapısının genişliği 60 cm. acaba ordan geçer mi..genişlik ne kadar kafeslerde..... mail adresime resim gönderirseniz sevinirim... mail:[email protected]

img

cem061

16 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cem kardeş, [email protected] adresini ekleyerek görüşmüşsünüz sanırım. Yerimiz Uşak ta kardeş. Kargo ücretinden de eminiz çünkü anlaşmalı kargo.

img

acemi64

ÖZEL MESAJ

ARİF ABİ KAFES ELİME GECTİ ALLAH RAZI OLSUN ELİNE SAGLIK COK GÜZEL OLMUS MALZEME COK İYİ BEN BU KADAR BEKLEMIYORDUM ACIKCASI DAHA ONCE ALDIGIM KAFESLERIN MALZEMESI COK KOTU CIKTI VE BENI ZARARA UGRATTI AYRICA MALZEMEDEN KACMAMISSIN VE KALIYELI MALZEME KULLANMISSIN ARIF ABI SENINLE TANISTIGIMIZA COK MEMNUN OLDUM KIRIKKALE DEN SAYGILAR ABICIM GORUSMEK DILEGIYLE ALLAHA EMANET OL ABI --- NOT = ARKADASLAR KAFESIMIN RESIMLERINIDE CEKIP KOYACAGIM BURAYA

img

sensteve

16 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sensteve resimleri kafeste bıldırcınlarla atarsan memnun olurum.kolay gelsin sana bereketli olsun

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://cid-3e44273b6db7f648.spaces.live.com/photos/ burdan bıldırcınları ve kafesı gorebılırsınız

img

sensteve

16 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sensteve kardeşim, öncelikle kafesini güle güle kullanmanı dilerim. Resimlere bakarken aklıma birşey geldi. Ben gübre tavalarına ince talaş serpiyorum. Bıldırcınların gübre tavası üzerine düşen pislikleri bu ince talaş tarafından emiliyor. Böylelikle dışkı içerisinde parazit oluşumu olmuyor. Bir diğer faydası da kuruyan gübre yaş gübre kadar kokmuyor. Bir kız bir eve gelin gidince hemen eline süpürge alıp evin içini süpürmeye başlamış. Aman bu ev ne çok kokuyormuş diyormuş kendi kendine. Aradan altı ay geçince evdekilere "bakın koku yok oldu gitti ben geldikten sonra" demiş. Kayınbabası da "yok kızım koku aynen duruyor ama senin burnun alıştı" diye cevap vermiş. Belki de ben bıldırcınlarla uğraşa uğraşa kokuya burnum alışmıştır. :) Eğlence bir tarafa arkadaşlar, bu işten para kazanmak istiyorsanız işi profosyonel yapmalısınız. Bıldırcınlar için en iyi yemi, en iyi suyu, en iyi vitaminleri, en iyi ortam ısısını, en iyi kafesi temin ettiğiniz sürece EN İYİ VERİMİ alırsınız. Size şunu tüm samimiyetimle söylüyorum, okullar açılalı beri okula giden iki oğluma 1 YTL. harçlık vermişliğim yok. Elbise çanta önlük bunları aldım ama okul harçlıklarını ben vermiyorum. Her gün bıldırcın yumurtalarının parası onların. Yeriniz müsaitse çatıda ve ya güneş gören bodrum da bahçedeki kömürlükte besleyin kardeşler. Bugün 300- 400 YTL lik bir yatırım ile başlarsınız ama daha bir yıl olmadan bir bakmışsınız yatırdığınız paranın iki katını kazanmışsınız. Daha önce de forumda defalarca yazmıştım, Uşak ta milli eğitimde memurum. Dolayısıyla tüm zamanımı bu işe vermem mümkün değil. İmkanı olan arkadaşlara bu işi en iyi şekilde yapmalarını tavsiye ediyorum.

img

acemi64

ÖZEL MESAJ

slm msn me ekldedim sizi bana birkatlı bıdırcın yumurta kafesi bir katlı civciv büyütme kafesi lazım. ısatma sistemi varmı büyütme kafesinde

img

ozan45

15 yıl 8 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ