Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

ÇİN KAZLARI

elimdeki yetişkin çin kazlarının tamamını uygun fiyata vermek istiyorum yerim büyükçekmecededir hayvanlar elden yerinde verilirler uzağa gönderme imkanım yoktur irtibat tel 05383955357 özgür 4 dişi 2 erkektir tamamı toplam 6 tane yumurta garantilidir hayvanlar yılda yaklaşık 50 yi aşkın yumurta verirler resimlerini buraya atamıyorum görmek isteyen olursa msn adresimden resimleri atabilirim msn adresim ([email protected])

img

karamann

18 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm lar arkadasım cın kazların kac paradan verıysun hpsını uygun verırısen alırım.ıyi günler

img

yaramaz3434

16 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yada çeşitli ırk kaz ördek olarak takasta yapabiliriz elimde 20 adette bu senenin pekin ördekleri vardır yumurtaya başladılar eğer istenirse onlarıda takas yapabilirim saygılar

img

karamann

ÖZEL MESAJ

arkadaşım ben tane olarak 100 ytl den veriyorum ister bir tane al ister hepsini al fiyatı budur 2 ana 1 baba 2şer yaşındalar geriye kalan 3 yavruda bu senenin yavrularıdır 2 dişi 1 erkek onlarda takım oldular. takasta yapabilirim çeşitli su kuşlarınla (kaz ördek) olarak saygılar sevgiler. NOT:lütfen ciddi anlamada düşünenler arasınlar

img

karamann

ÖZEL MESAJ