Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Süs tavukları için tanışalım.......
Bu ilanları yazan kişiyle ben aynı kişi değilim. Bu ilanları başka bir arkadaşa yazdırıyorum. Teknolojiyle aram pek iyi değil. Bilginize....... 42 yaşındayım. Adana`da kanatlı hayvan besliyorum. 2 kuluçka makinem var. 6-7 şehirden referanslarım var. Kayseri, G.Antep, Mardin, K.Maraş, Ş.Urfa, Hatay, Aksaray, Mersin gibi şehirlerde tanıdık arkadaşlar var. Her hafta Adana kuş pazarındayım. Bazı hafta sonları G.Antep ve Hatay kuş pazarlarına da gidiyorum. Çeşitli şehirlerden gelip Adana`da tanıştığımız arkadaşlar var. Güvercin....... Bıldırcın....... Süs tavukları....... Hint horozu....... İspenç cin horozu....... Bu hayvanlarla ilgili konularda görüşmek isteyenler için telefonum aşağıda. 3 sene önce Park Hayvancılıktan aldığım ve ürettiğim 10 çeşit süs tavuğum vardı. Çok gürültü oluyordu. Çoğunu temizledim. Hint cinsine ağırlık verdim. Yine de birkaç çeşit elimde ve arkadaşlarımda süs tavukları var. En son geçen hafta birkaç yavrumu K.Maraş`a polis bir arkadaşa gönderdik. Amatör değil de amatör üstü sayılacak şekilde uğraşan arkadaşlarla tanışalım. Adana`ya gelirseniz de yardımcı oluruz. Telefonum aşağıda. Adana`dan Şevket. 0541 2697067
"www.intoko.com" adresine de bazen resimli ilanlarımı veriyorum.