Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
2 tane Hint tavuk satılık.......
Resimleri "www.intoko.com" adresinde kanatlı hayvanlar bölümünde var. Sağlam damızlıkçılardan geldi. İkisi birlikte satılık. 400 YTL
Kuşçu Şevket. 0541 2697067 Yüreğir-ADANA
Şimdi bazı amatör arkadaşlar bu ilanı okuyunca yine diyecekler çok fiyat istiyorsun diye. Ama zaten ben birini İstanbul`dan 250 YTL`ye aldım. 3 tavuk almıştım. Diğer 2 tanesi genç. Onlar çok yumurtluyor. Bu az yumurtluyor. Geldiği yer sağlam damızlıkçı. 4 yaşına girecek. Horoza çiftletmiyor kendisini. Senelik yumurta verimi az. İşime yaramıyor. 60 yıllık yerli kan damarına sahip. Diğerinin horoz kardeşlerini de Osmaniye`de 400 YTL`den satıyor bizim arkadaş. Türkiye`de satmadığı yer kalmadı. Diğer tavuk da o arkadaşın yumurtalardan geldi. Ben 2 tavuğu 400 YTL`den vereceğim. Adana`dan elden teslim alınırsa 350 YTL. Adana kuş pazarında 10-15 YTL`den de Hint horozu-tavuğu var. Almak isteyenler için bunlar da var. Ama işinize yaramaz.
Necmi dostum hint tavuklarının fiyatlarının yüksek olduğunu bende duymuştum.ama meraklısı parasına değil tavuk veya horozdan anlıyorsa hiç çekinmeden alacağını düşünüyorum.saygılar
Valla ben sermyeyi bunara yatırdım. 1 yıldır besliyorum. Bu sene iddalıyım biraz. Tavukları biraz ucuz aldım. Tanesi 250 YTL`den 4 tane tavuk aldım. 4 tavuğa 1.000 YTL verdim. Osmaniye`den bir horoz aldım 1.200 YTL verdim. Bir de Antalya`dan doktordan horoz aldım 1.000 YTL verdim. 2 horoza 2.200 YTL verdim. Fakat küçük dişi piliçleri ucuz yollu dağıttım hep. Dişiler fazla çıktı. Erkekleri kendime ayırdım. Birkaç dişi yavru var. Ucuz yollu Kayseri`ye falan verdik birkaç tane. Bende 80 tane süs tavuğu vardı 10 ırktan oluşan. Hepsini Hatay`a sattım. Hint beslemeye başladım. Şu anda da süs tavuğu var. Ama sayıyı azalttım. Süs tavukları çok gürültü yapıyor. Ve yavrular kibar oluyor. Çok civcivim öldü. Selamlar.......
herşey gönlünce olsun.saygılar