Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

Ucretsiz Akvaryum

Arkadaşlar dört yıldır baktığım 2 adet kaplumbağamı ( Rüştü 11 cm. ve Ahu 9 cm. ikiside çok sağlıklı) ve yeni yaptırdığım akvaryumumu ve akvaryumla birlikte kullandığım ısıtıcı iç filtre, filtre süngeri dip temizleme süpürgesi vs. gibi aksesuarların tamamını gerçekten bakabilecek bir kaplumbağa severe ücretsiz vermek istiyorum. İlgilenen arkadaşlar mail atabilirler...Akvaryum ölçüleri (80 cm. *45 cm* 60 cm.)Lütfen gerçekten bakabilecek arkadaşlar mail atsınlar... [email protected]

img

mugu

17 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm mugu eğer kaplumbağalarına bakacak birisini arıyorsan ben bakabilirim. ankaradayım. akvaryum önemli değil, ankarada isen ben ala bilirim. başka şehirde isen bana nasıl ulaştıra bilirsin bilmiyorum. sevgiler.

img

erkan944

16 yıl 6 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben bakabilirim müge zaten bende çok severim kablumbağayı eger sende istersen ben talibim bu dediklerine..ankaradaysan mesaj yolla [email protected]

img

demasony

16 yıl 6 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar kaplumbağalarım izmirde ve izmirden birine vermeyi istiyorum. Göndermek çok büyük sorun olacaktır.

img

mugu

ÖZEL MESAJ

ben senelerdir bu işle uğraşıyorum istersen kargoyla bana göndere bilirsin [email protected] oradan da konuşa biliriz

img

mehmetbayram1990

16 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım kaplumbagaların halen duruyorsa onlara bakabilirim izmir ucyolda oturuyorum.mail attım sana bakarsın

img

risk

16 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala güncel mi?

img

risk

ÖZEL MESAJ

mail attım bakarsan sevinirim [email protected]

img

risk

ÖZEL MESAJ

Akvaryumu verdim arkadaşlar... İlgilenen herkese teşekkür ederim.

img

mugu

ÖZEL MESAJ