Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
MANDARİN-KALORİN-ANGIT-AMERİKAN-PEKİN-KIVIRCIK KAZ-HABEŞ-BEÇ
MANDARİN 500YTL KALORİN 500TYL ANGIT 400YTL PEKİN 100YTL KIVIRCIK 100YTL AMERİKAN 100YTL HABEŞ 60YTL BEYAZ BEÇ 80YTL GÖNDERİM BEDELİ BİZE AİT OLUP FİATLAR ÇİFTLER İÇİNDİR 0533 395 13 83 0541 395 1383 [email protected] (takas da olur)
maşallah Emrullah kardeş döktürmüşsün seni tebrik ederim yalnız anlayamadığım bişey var sen daha bikaç hafta önce mandarin aramıyomuydun hatta bana msn de abi yardımcı olurmusun, aracı olurmusun, çok para istiyolar diyen sen değilmiydin meğerse ucuza alıp pahalıya satmayımı düşünüyosun pes doğrusu yani, Türkiyenin en büyük üretim çiftliği parka hayvancılıkta bile daha ucuz bu dediğin hayvan çeşitleri, ama ne demişler herkesin malı kendine kıymetlidir diye sana iyi satışlar.
mandarin hariç hepsi vardı zaten mandarinlerde antakyada bi abimizden aldım hepsi 3 yaşında anaç benim aldığım satılık diğil ama antakyadalıda çok var onun adına ilanda yer verdik DİKKATİNİZE TEŞEKKÜRLER sayın bayraktar (3 yaşında daha ucuz varsa ilan versinler de alalım bırakın kar etmeyi)
sn emrullah bey; malsizin ama ben istanbuldan yurtdışından ithal edilmiş ve faturalı olarak çifttini 400 ytlye satın aldım. bilginize... AKIN PET LTD 0212 512 23 17 0212 512 68 73 www.akinpet.com
3 yaşındamı
reklamlar reklamlar
SAYIN SÖZCÜ SİZİN LE NİSAN YADA MAYIS AYINDA TEKRAR GÖRÜŞELİM SİZ ONU ALIŞTIRINCIYA KADAR 2 YİLİNİZ GEÇER 3.YILDA ANCAK YAVRU ALABİLİRSİNZ ANKAKYADAKİLER GEÇENSENE YAVRU VERMİŞ ÇİFT HEPSİ(kim karlı kim zararlı)
Emrullah Bey; Sizinle telefonda görüşmüştük. Aslında burada kimseyle polimiğe girmek istemem ama, Mandarin ördeği diğer bir çok ördek gibi bir yaşında üremeye başlar. Önemli olan hayvanların sağlıklı olmaları ve ne zayıf ne de aşırı yağlanmış olmamalarıdır. saygılarımla serdar