Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
yumurta aranıyor.
her türlü süs tavuğu,keklik,bıldırcın döllü yumurtalarından arıyorum istanbul içinde olup ihtiyacımı karşılayacak arkadaşlar benimle [email protected] adresinden irtibata gecerlerse sevinirim.
Tekniker abime yardım edecek yokmu..Gerçektende çok sevdiğim bir insan kendisi yeni kuluçka makinesi yaptı bu yüzden çeşitli yumurtalara ihtiyacı var.Ben biliyorum ki bu sitede yardımsever birçok hobici var, ve abimin bu ihtiyacı en kısa zamanda karşılanacak.
semihali dostum istersen kim ne besliyor anketi formuna bir göz at derim orda dostlardan aradığını gayet rahatlıkla bulabilirsin. saygılar
Bu mevsim döllü bıldırcın yumurtası bulursunuz Eğer kapalı kümeslerde beslenmiyorsa süs tavuklarının döl oranı bu mevsim düşüktür.Keklik yumurtası içinse henüz çok erken mart ayından önce keklikler yumurtaya başlamaz. Bazen ilan sitelerinde keklik yumurtası satılıyor ,almanızı tavsiye etmem çünkü eski yumurta yada dölsüzdür.
sağol kardeş verdiğin bilgiler için, şimdilik kuluçka makinesini deneme amaçlı bıldırcın yumurtası koyacağım. yumurtlayan ispençlerim var fakat onlardan bahara doğru civciv çıkartmayı düşünüyorum....
semihali arkadaşım bıldırcın yumurtası ihtiyacın varsa 50 adet kadar ücretsiz yollayabilirim
Arif abimin yolladığı bıldırcın yumurtaları elime ulaştı.Allah razı olsun abicim.yumurtaları yaptığım kuluçka makinesine yerleştirdim sonucunu merakla bekliyorum...
herşey gönlünce olsun bereketli çıkımlar dilerim.