Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
KİM NE BESLİYOR ANKETİNE KATILIRMISINIZ - 4.sayfa
Merhaba dostlar..bu konu başlığında kim ne besliyor anketi ile daha verimli olacağımıza inanıyorum.Siz dostlar umarım bu formu doldurursunuz. saygılar. ADI SOYADI :Zeki DEMİR MEMLEKET :Adıyaman İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] tel:05053105683 BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:Dev brahma- Dev koşin- melez tavuklar- Tokat tavuğu ve hindi. NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,Mısır.Etlik ve civciv yemi HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:Vitaform. Pan teramicin(Krem ve iğne) ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:( )DOĞAL YOL:( ) Her ikisini kullanıyorum. TAVSİYELERİ: Herşeyin karşılıklısaygı ve anlayış içerisinde bilgi paylaşımı. ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( X ) SATTIĞI TÜRLER:Dev brahma - Dev koşin ve melezler bunlara ait yumurta ve civciv. Tüm dostlara saygılar sevgiler
Keşke benimde sizler gibi daha çok hayvanım olsaydı bende bu ankete tam teşekküllü katılırdım.Ne yazikki benim sadece 4 tane tavuğum var.Onlarında saf ırk olmadığını söyleyen arkadaşlarım oldu.Ama yinede kısaca bilgilerimi yazmak istiyorum. ADI SOYADI :YAVUZ TUR MEMLEKET :İSTANBUL / KASTAMONU İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:sadece 4 tane melez NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,Mısır.palet yem HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR . Hiç ihtiyaçduymadım (umarım hep sağlıklı olurlar da ilaca sıra gelmez) ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:( )DOĞAL YOL:( ) Her ikisini kullanıyorum. TAVSİYELERİ: Severek ve gönülden yapıldığı sürece insanı hakikaten çok mutlu edeceğini biliyorum.Bir hevesle başlayıp sonrada zavallı hayvanların ziyan olmasına sebep olunmasın lütfen. ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( ) SATTIĞI TÜRLER:
ADI SOYADI :Mustafa SARIOĞ MEMLEKET : KOCAELİ İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:brahma,köy tavuğu NE TÜR YEM KULLANIYOR:Arpa ,Buğday,Mısır,yumurta yemi HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:antibiyotikler , vitamin ilacı (ilk defa bu yıl kullanndım ) ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:( )DOĞAL YOL:(x) TAVSİYELERİ: Stres atmak için mükemmel bir uğraş ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( ) SATTIĞI TÜRLER: Yok
smile_face34 dostum eksik konuyu tamamladığın için çok teşekkür ederim.(hediye etme) limon79_1 dostum dostlarının melez veya başka şeyler demeleri sence önemli değilse inan et önemli olan senin onlara verdiğin sevgi yeterlidir.Tabiki seninde onlardan hoşlanman yeterli. msacar21 (Şirin) dostum bu belirttiğin bilgiler sana ait değil.saygılar tüm yeni katılan dostlara çok teşekkür eder saygılar sunarım
Yavuz Tur kardeşim eğer izmire yolun düşerse ben sana elimdeki fazlalıklardan bikaç çeşit veririm sende başlarsın yavaştan eğer bakıcak yerin yarsa.merakın varsa demiyorum zaten olduğu belli(= elindeki hayvanın melez olması bi şeyi deiştirmez sen bakma onlara.ticari amaçlı beslemediğin için hayvanı sevmen yeter gerisi boş.bendede çok güzel denizli kırması horoz var.kırma ama 13sny ötüyo ve ben memnunum..
Sayın Adil Derici, teklifin için çok teşekkür ederim ama benim izmire gelebilmem biraz zor.Kimsemde yok orda ona geldiğimde uğrarım dicem.Keşke senin yaptığın bu teklifi istanbuldan biri yapsa ne iyi olurdu. : ) Bende ki bu heves çocukluktan beridir geliyor.Çocukken bizim buralarda boş arazi çok fazlaydı.O zamanlar tavuklarım vardı tabi ama ırk falan bilmiyordum.Yaklaşık 6-7 yaşımdan beri hemen hemen her yaz anneme aldırıdım civciv.Yine yaklaşık 8-10 senedir hiç bakmıyordum ve bu yaz yine günlük civciv alarak başladım.Yerim evimizin üzerinde yaklaşık 30 metre karelik bir balkonum var üzeri kapalı orda bakıyorum onlara.Ama kümes yapıcam bir türlü ne malzeme bulabildim.Bulsamda istediğm ölçülerde kesemeyeceklerini söylediler.Kaldım öylece bakalım ne yapıcam. Baytiyar02 düşüncelerin için ve verdiğin teselli için teşekkür ederim.
ADI SOYADI: GÖKHAN AHMET HAMBAT MEMLEKET: DENİZLİ İLETİŞİM: [email protected] BAKTIĞIM HAYVAN TÜRLERİ: BILDIRCIN KEKLİK TAVUK KAZ PAÇALI TAVUK YEM:KIRIK BUGDAY ARPA HAZIR YEM İLAÇLAR:DEVİT3 ANTİBİYOTİKLER COXİDİN ÜRETİM: KULUÇKA MAKİNASI ÜRETİM AMACIM: HOBİ VE ÜRETİP SATMA SATTIĞIM ŞEYLER: BILDIRCIN (bakkalara da yumurtasını satıyorum) sezon gelsin daha çeşit olacak TAVSİYELERİ:SENDİĞİN ŞEYE KENDİN GİBİ BAKARSAN SORUN OLMAZ BEN HAYVANLARIMA KENDİM GİBİ TEMİZ ORTAMDA VE GÜZEL ORTAMDA Bİ YAŞAMA İMKANI SAĞLIYORUM BENİMDE GÜZEL İŞ YAPTIĞIMI GÖSTERİYO ONUN İÇİN SEVİNİYORUM HEPİNİZE VE TÜM KUŞÇULARA (KANATLI HAYVAN HASTALARINA) SAĞLIKLI VE GÜZEL GÜNLER DİLİYORUM
ADI SOYADI..ALİ DAGDELEN MEMLEKET .AKSARAY İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] BAKTIĞIM.SİBİRYA KAZI SUNA ANGIT ÇAMURCUN TURNA KILKUYRUK YEŞİLBAŞ ÖRDEK VE AKSARAYIN KENDİNE HAS MALAKLI ÇOBAN KÖPEĞİ NE TÜR YEM KULLANIYOR:BUGDAY ARPA MISIR VE YAGLIK AYÇEKİRDEGİ HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:KANATLI SU KUŞLARINA BANYO YAPTIKLARI HAVUZA BOL BOL TUZ KATARIM ÜRETİM TÜRÜ:DOĞAL ŞARTLARDA BAHÇEDE TAVSİYELERİ: BÜTÜN ARKADAŞLARIMA EMEĞİNDE BAŞARILAR DİLERİM ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( X ) SATTIĞI TÜRLER:YAVRULARIMIZ Tüm dostlara saygılar sevgiler DOĞAYI ÇOK SEVİYORUM LÜTFEN KORUYALIM KORUMAYA ÇALIŞALIM --------------------------------------------------------------------------------
tüm aramıza katılan yeni dostlara saygılar sevgiler sunarım. (msacar21 (Şirin) dostum bu belirttiğin bilgiler sana ait değil.saygılar) Şirin dostum eksik kelime kullanmışım özür dilerim. yukardaki bilgilerin sana ait olup olmadığını sormak istedim.senin nikini kullanan başka bir arkadaşın olduğunu söyleyince acaba sanamı yoksa diyer arkadaşamı ait ondan sordum.tekrar özür dilerim yanlış anlaşılmaz umarım. tüm dostlara saygılar sevgiler.
slm :ADI SOYADI:SERKAN KARACAOGLU :MEMLEKET ANTALYA: İLETİŞİM SERKAN_SH@HOTMAİL.COM 0506 588 33 25 :BAKTIGIM HAYVANLAR KEKLİK HALKALI SÜLÜN BILDIRCIN PACALI CİN GÜVERCİN HİNT HOROZU KÖY TAVUGU SULTAN İSPENC:KULLANDIM YEM BESİ YEMİ BUGDAY DARI:HANGİ İLAC KULLANIYORUM VİTAFORM ANTİBAKTERİYEL :ÜRETİM KULUCKA VE DOGAL YOL:ÜRETİM AMACI HOBİ:SATTIGIM TÜRLER YOK
ADI SOYADI: Adem Çevikel Memleket: ISPARTA İletişim bilgileri: [email protected] 0533 432 35 19 Baktığım hayvanlar:Kınalı keklik Halkalı sülün Kırmızı altuni sülün Kıral sülün AMA MALESEF ŞUAN HİÇ BİRİ KALMADI KÜMESE GİREN HIRSIZ TÜM HAYVANLARIMI ÇALDI :( Ne tür yem kullanıyor: Doğal yemler Üretim türü: Dogal (paçalı tavuğa çıkartmıştım Üretim amacı: Tamamen hobi