Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

KİM NE BESLİYOR ANKETİNE KATILIRMISINIZ - 6.sayfa

Merhaba dostlar..bu konu başlığında kim ne besliyor anketi ile daha verimli olacağımıza inanıyorum.Siz dostlar umarım bu formu doldurursunuz. saygılar. ADI SOYADI :Zeki DEMİR MEMLEKET :Adıyaman İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] tel:05053105683 BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:Dev brahma- Dev koşin- melez tavuklar- Tokat tavuğu ve hindi. NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,Mısır.Etlik ve civciv yemi HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:Vitaform. Pan teramicin(Krem ve iğne) ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:( )DOĞAL YOL:( ) Her ikisini kullanıyorum. TAVSİYELERİ: Herşeyin karşılıklısaygı ve anlayış içerisinde bilgi paylaşımı. ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( X ) SATTIĞI TÜRLER:Dev brahma - Dev koşin ve melezler bunlara ait yumurta ve civciv. Tüm dostlara saygılar sevgiler

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ADI SOYADI:atilla SEYHAN MEMLEKET:mardin İLETİŞİM:[email protected] BAKTIĞIM HAYVANLAR: ördek yeşil başlı ve pekin ,melez tavuk NE TÜR YEM KULLANIYORUM:arpa,buğday,nohut,ekmek ÜRETİM TÜRÜ:yeni başladım doğal yoldan devam edecem TAVSİYELER:hayvan sevgisi başkadırimkan varsa herkes birşeyler beslemeli diyorum ben... ÜRETİM AMACI:yeğenlerine yumurta sağlamak ve hobi SATTIĞI TÜRLER:kendim için yetiştiriyorum

img

sistem_

16 yıl 5 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ADI SOYADI: KAZIM BARDAKÇI MEMLEKET: KONYA İLETİŞİM: [email protected] BAKTIĞIM HAYVAN TÜRLERİ: DENİZLİ TAVUGU,MELEZ TAVUKLAR, YEM TÜRÜ:MISIR,BUGDAY,AYÇEKİRDEGİ,YULAF,FİĞ,ARPA,BASKI YEM. HANGİ İLAÇLAR:KULLANMIYORUM ÜRETİM TÜRÜ: SADECE DOGAL ÜRETİM TAVSİYELERİ: HERKESİN DÜRÜST OLMASI GEREKİRTİGİ ÜRETİM AMACI: HOBİ VE SATICI SATTIGI TÜRLER: DENİZLİ

img

gonyalı

17 yıl 1 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SELAMUN ALEYKÜM arkadaşlar abiler :) ADI SOYADI :Serdar ÇINAR MEMLEKET :İZMİR İLETİŞİM BİLGİLERİ :SERO_CEP@HOTMAİL.COM BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:Dev brahma-Köy tavukları NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,Yumurta yemi-Etlik ve civciv yemi HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:Kullanmıyorum ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:( )DOĞAL YOL:(* ) Sadece doğal yoldan TAVSİYELERİ: Sağlıklı,verimli iyi cins hayvanlar yetiştirelim,bu arada karşılıklı saygı ve sevgiyi elden bırakmayalım ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( X ) SATTIĞI TÜRLER:Dev brahma - Köy tavukları ve melezler bunlara ait yumurta ve civciv. Tüm arkadaşlara abilere saygılar sevgiler

img

kafkassero

17 yıl 7 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ADI SOYADI:Ahmet YEŞİLDERE MEMLEKET:Manisa İLETİŞİM BİLGİLERİ:[email protected] BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:Macar Sülün-Bıldırcın-Habeş-Brahma-Cin NE TÜR YEM KULLANIYOR:Piliç besi yemi,Buğday,kışın Mısır,Yumurta Yemi,Yeşillik HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:Neo Teramicin ÜRETİM TÜRÜ:Kuluçka Makinası(X)-Doğal Yol(X) ÜRETİM AMACI:Hobi(X)-Satıcı(X)==>>(Satıcı pozisyonuna Tam olarak bu yaz ulaşmayı hedefliyorum) SATTIĞI TÜRLER:Bıldırcın Yumurtası-Macar Sülün-Cin Herkese Başarılar Diliyorum ===========================

img

ahmet102

16 yıl 6 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ADI SOYADI: ENİS DENİZ ADEMOĞLU MEMLEKET:İSTANBUL İLETİŞİM BİLGİLERİ: [email protected] BAKTIĞIM HAYVAN TÜRLERİ:Köy tavukları,brahma,cüce cinsler, tavşan, hindi,ördek (SAİT ABİ DEN ALDIĞIM MUHTELİF YUMURTALARDAN) NE TÜR YEM KULLANIYORUM:buğday mısır ÜRETİM TÜRÜ:DOĞAL KULUÇKA ÜRETİM AMACI: HOBİ SAİT IŞIK ABİM DEN ALDIĞIM YARDIMLAR İÇİN KENDİSİNE BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

img

totti1

16 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ADI SOYADI :Murat PETEK MEMLEKET :Kastamonu(İstanbul/Pendik`te oturuyorum.) İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] Tel:0536 589 42 63 Site Adresim: http://muratpetek79.tr.gg/ BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:Denizli Horozları,Foniks ve Köy Tavuğu NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,Mısır,Yumurta ve Besi Yemi. HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:Baytril,Vitamin vs ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:(X)DOĞAL YOL:( ) Her ikisini kullanıyorum. TAVSİYELERİ:Herkesin dürüst ve doğru sözlü olmasını isterim.Bana kalırsa bu zamanın en büyük zenginliklerinden biriside dürüstlüktür. ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( X ) SATTIĞI TÜRLER:Elimde fazla olduğu zaman hepsindende satıyorum.

img

mp

17 yıl 8 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ADI SOYADI :Mustafa BARDAK MEMLEKET :Osmaniye/MERKEZ İLETİŞİM BİLGİLERİ : [email protected] BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ: Bıldırcın, köytavuğu NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,Mısır,kepeğin un haline getirilip karıştırılmışı.Yumurta ve besiyemi HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:İnsanlar için üretilmiş ama evde kullanmadan kalmış ilaçlar. Her türlü antibiyotik, şuruplar (pediatrik). Vitamin ihtiyacı için sadece yeşil sebze. ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:( x) TAVSİYELERİ:Yaşa ki bilesin derler karşılaşılan sorunları paylaşa bilme. Aramızda internet üzerinden satıcılığı dolandırıcılık haline getirenleri tüm arkadaşlara duyuralım. ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:(x ) Tüm dostlara saygılar sevgiler

img

lepra

17 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Herkeze Merhabalar. Kanatlı sevdamız çocuklugumuzdan bu güne devam ediyor. Fakat okuldu,sınavdı derken 1-2 kanatlı ile sınırlı kaldık. Şimdide iş hayatında fırsatlar el verdikce küçük çaplı kanatlı bakmaya devam ediyorum. hayallerim var bahcemde onlarca kanatlıyı bir arada görmeye.buna şu anda imkanım yok. iyi bir kanatlı sever olmak için şu anda siz degerli üstadların tüm yorumlarını zamanım el verdikçe okuyorum ve onları kendime not alıyorum. işallah sizler sayesinde ileriki senelerde sağlıklı ve bakımı iyi yapılmış kanatlılar yetiştirecegime inanıyorum. ADI SOYADI :Mustafa SAĞLAM MEMLEKET :İzmir İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:Güvercin, Bıldırcın, Muhabbet kuşu. NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,Mısır,civciv yemi,Yumurta Yemi HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:İlaca her zaman karşıyım. Sularına belirli periyotlarda sarımsak,elmasirkesi,limon,bal,... karıştırıp veririm ÜRETİM TÜRÜ: DOĞAL YOL:(X) TAVSİYELERİ: Bilgi paylaşımını en iyi şekilde yapmalıyız. satıcı arkadaşların ürettikleri para ile kıyaslanamayacak kadar değerli olduğunu biliyorum. ama satmaları gerektiginde de fiyatlarda daha normal seviyelerde olmalarını öneriyorum. ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATTIĞI TÜRLER:hobi amaçlı Hayatının en degerli saatlerini burada beni ve diger arkadaşaları bilgilendirme amaçıyla konulara cvp veren ve emek sarfeden tüm dostlara teşekkürler. sağlıcakla kalın.

img

mustafa_sglm

17 yıl 6 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba arkadaslar Savaş-Gebze İletişim:[email protected] Baktigim türler:Tavus kusu-Macar sulun -Kırmızı altın sülun-keklik-bildircin-kaz-yerli ördek-ibikli ördek-fizan tavuklari-joponez-hint -yerli hindi-kahve hindi-güvecin-yumurta tavuklari-iran beç-tavşanlar-pitbul-hask-golden-kangal-belçika kurdu- Yemler:her turun mevsimlik ihtiyeci olan yemler ve vitaminler Hijyen:Hypo klorit Üretim türü:Dogal Üretim Amacı:Hobi Satitıgı ürünler:Satilik yok elimde olmaya türler ile takas olabilir. Tavsiler:Bakiminda zorlandiginiz yavrularinizi, iyi bakabilecek birilerine verin.

img

efdal

16 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili dostlar.... dikkatimi çeken bir çok dostumuzun iletişim bilgilerinde telefon numaraları eksik.bazı dostlarımızda internetle ulaşamıya bilir.Bazı dostlar telefonla iletişim kurması gerekebilir. onun için lütfen telefon bilgilerinizi belirtmenizin daha iyi olacağı kanısındayım. tüm dostlara saygılar sevgiler

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ