Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

TAVŞANIMA YUVA ARIYORUM

tavşanıma yuva arıyorum beyaz gri kulaklı 3.5 - 4 aylık tavşanıma iyi bakabilecek ilgilenebilecek gercekten iyi bakabilecek birilerini arıyorum tavşanımı ücretsiz veriyorum isteyen olursa çok makul fiyata 70 cm kafesde verebiliirm lutfen gercekten ilgilenenler mesaj atsan -İSTANBUL ALICILAR MESAJ ATSIN [email protected] foto yollayabilirim

img

tavsankac

16 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benım ıstedıgım renk ben ucretlı kabulum:D [email protected]

selam tavşanına ben bakabilirim istanbul da oturuyorum ve daha önce pek çok kez tavşan besledim

img

blueblackocean

16 yıl 7 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mail adresi yanlıs yazmısım [email protected] a olacak abdullah senin mail adresine mesaj yolladım blueblackocean istiyosan sanada fotograf yollayabilirim

img

tavsankac

ÖZEL MESAJ

ben ekledım saten o adresı ee kararınızı verdınızmı?gonderıcekmısınız

RESİM YOLLAYABİLİRSEN ÇOK SEVİNİRİM FİYATIDA DERT ETME

img

blueblackocean

ÖZEL MESAJ

blueblackocean FİYATI DERT ETTİĞİM YOK BEN İYİ BAKILICAK SADECE Bİ YER ARIYORUMMM ..SANA RESİM YOLLAMAK İSTİYORUM AMA MAİL ADRESİN YOK BU ARADA alıcılar istanbul olursa benim için cok daha iyi olacak ..tavsanı nasıl sehir dışına yollıcagımı bilmiyorum

img

tavsankac

ÖZEL MESAJ

otobusle zonguldaga gelen bır suru otobus sırketlerıvar otobuslerle konusmanız yeterlı 25 dısı tavsana baktım tecrubem var ac susus kalcagınıda dusunmeyın sen o tavsanı bana gondersende gondermesende senınkınden bı tane alıcam ii gunler cvp beklıorum

[email protected] mail adresim fotoları bu adrese yollayabilirsin

img

blueblackocean

ÖZEL MESAJ

VAZGEÇTİM TAVŞANIMI SATMIYORUM BİRLİKTE YAŞLANCAZ ARTIK :)

img

tavsankac

ÖZEL MESAJ