Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
OTOMATİK SU SİSTEMİ...www.mkskafes.com
arkadaşlar otomatik su sistemleri hakkında geçtiğimiz haftalarda Ekaradeniz arkadaşımın açtığı bir başlık vardı burada bu sistemi kullanmak isteyenlere parçalarının istedikleri adette benden temin edebileceklerini yazmıştım hatta bir çok arkadaşım bana ulaşıp sistemin parçalarından aldılar.ben o başlıkta bu otomatik su sistemi ile ilgili resimleri yayınlayacağımı yazmıştım.ancak yeni düzenlediğim web sayfamda bunlara yer verdim.otomatik su sistemleri ile ilgili resimleri www.mkskafes.com adresinde görebilirsiniz.herkese barakatli günler dilerim
Arif abi bu gun elime geçti suluk sistemleri ilgin ve alakandan dolayı çok teşekkür ederim.
ben teşekkür ederim bereketli günler dilerim.
arifbey sitenizdeki ürünleri inceledim bukadar profesyonel olarak ayrıntılı bilgi veren birsite yada üretici görmemiştim başarılar diliyorum saygılar
makrotürk arkadaşım teşekkür ederek başlamak istiyorum sana sitemiz ve firmamız malzeme işinde yeni ama sektörde yetiştiricilikte eski bunuda göz önüne alarak hergün kendimizi yenilemekteyiz dahada iyisi olacak kuluçka makinelerimiz deneme saffasında inşallah hobi serisine bu ayın 15 inde 50 tavuk tan 200 tavuk yumurta kapasitesine kadar çıkımı %90 olan makinelerimizide satışa uygun fiyat politikasıyla sunacaz herkese başarılar diliyorum günleriniz bereketli olsun