Diğer Evcil Forumları > Tavşan
Kendi Ürettiğim Hollanda Lop Tavşanlarımın Yavru ve Damızlık %100 yerli (RESİMLERİ) - 3.sayfa
Kendi ürettiğim orjinal hollanda lop tavşanlarımın yeni resimlerini sizlerle paylaşıyorum bu başlık altında .. Tavşanların hepsi %100 yerli ve kendi yetiştirdiklerimdir,yavruların bir kısmı satılmıştır .. Şu an satışta olan yavrular mevcuttur .. 5 adet yavrulamasını beklediğim dişi tavşanım hali hazırda durmaktadır .. İsteyene yavru veya damızlık imkanlar çerçevesinde verebilirim.. Resimler dişi erkek karışıktır .. Kulakların TAMAMEN düşük olmasına ve hayvanların tüylü olmasına garanti verilir .. Not : Hayvanların tüy kalitesine ve surat yapılarına dikkat edilmesi ,yeni bakanlar dışında görmeyen bazı arkadaşların dikkatle resimleri yakınlaştırması rica olunur =) Mail : [email protected] Gsm : 0533 243 44 66 Saygılar ..
Teşekkür ederim =) Umarım nazar değmez ve herkez benim gibi kendi yavrularından yavru almayı başarır .. Lafım meclisten dışarı : İmkanları olduğu halde benim yaptığımı beceremeyen abuk sabuk hesapların peşinde koşan , eskiden günlerce kapımda yatan, kendisiyle alakasız nereden geldiği belli olmayan emek vermeden sahip olduğu bikaç tavşanla insanlara gösteriş yapan , fesatlık ve kısançlık krizlerine giren 50 derece sıcakta gürültü içinde tavşan üretmeye çalışan zevzeklere kapak olsun bu resimler ..
guncel ^
guncel
Enis arkadaşım sakın bahsettiğin zevzekleri takma, şimdi şu varki her zaman başarılı olan insanlar başarılı olduğu konularda hep bu şeylere maruz kalmıştır..İnsan şuna üzülüyor hani karşımızdakide gerçekten rakip olsa:)) Canım arkadaşım senin bu siteye ilan vermen o kadar önemli değil artık ..çünkü bizlerde senin reklamını yapıyoruz:)) Enis arkadaşıma teşekkür eder başarılarının devamını dilerim..
Güzel yazınız için teşekkürler berkant bey .. Sizler gibi neyin ne olduğunu anlayıp insanları ayıranlar olduğu sürece ben elimden geldiği kadar bildiğim herşeyi sizlerle paylaşıcam .. Tekrar teşekkür ederim .. Saygılar ..
guncel
Maşşallah hepside çok güzeller..Enis hocam hazırlığını sürdürdüğün tavşanlarla ilgili sitende, gereksiz adamların siteye giremeyeceği,site yöneticisine şikayet edilebilecek veya üyeliklerinin iptal edileceği bir konumda olursa sevinirim:)) o kadar çok başıboş dengesiz insan varki bu sitede:(...saygılar
slm yurtdışından gelicek 75 ytl olan tavşanlarınızı sormuştum diğer ilanda ama cvp vermemişsiniz gelmicekmi bu tavşanlardan ?
ilan eskidir ancak damızlıklarımın resimleri olduğu için güncelliyorum ..