Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

TAKASLA MUHABBET KUŞU ALMAK İSTİYORUM

MERHABA 1 YILDIR BAKTIĞIM 1 ÇİFT SEVDA PAPAGANIM VAR İKİSİDE GAYET SAĞLIKLI. RAMAZANDAN ÖNCE TOPLAM 6 YUMURTA YAPTILAR AMA SANIRIM BEN YETERİNCE İLGİLENEMEDİM VE MALESEF YAVRU ALAMADIM DAHA ÖNCEDE 7 YUMURTA YAPMIŞLARDI. ŞİMDİ SEVDA PAPAGANLARIMI VERİP 1 ÇİFT YERLİ YAVRU MUHABBET KUŞU ALMAK İSTİYORUM MÜMKÜNSE SARILI YEŞİLLİ RENK İSTİYORUM İLGİLENEN OLURSA [email protected] ye mail atabilir.

img

tuncay34

16 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Efendim neredesiniz.Ben Adana`da oturuyorum elimde dediğiniz gibi çiftler var. [email protected] uygunsa ekleyin görüşelim...

img

zoologalp

17 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

özür dilerim unutmuşum yazmayı ben istanbul mecidiyeköydeyim

img

tuncay34

16 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tamam size kolay gelsin saygılar...

img

zoologalp

17 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SULTAN PAPAGANIDA OLABİLİR TEK VEYA ÇİFT FARK OLURSA KARŞILARIM

img

tuncay34

16 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

AKVARYUM İLE DE TAKAS EDEBİLİRİM DÜŞÜNEN OLURSA

img

tuncay34

16 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes ben istanbul avcılardayım cift muhabbet kusum da var akvaryumum da takas dusunebılırım .. adreste bırkac resım var bakabılırsın derveze.sitemynet.com .. [email protected] mail atabilirsin ya da 0506 273 16 71

img

derveze

16 yıl 9 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes ben istanbul avcılardayım cift muhabbet kusum da var akvaryumum da takas dusunebılırım .. adreste bırkac resım var bakabılırsın derveze.sitemynet.com .. [email protected] mail atabilirsin ya da 0506 273 16 71

img

derveze

ÖZEL MESAJ

img

derveze

ÖZEL MESAJ