Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Herkese Merhabalar

2,5 yaşındaki Boncuğumu kaybettim.11.07.2005 Pazartesiden beri ishaldi.Kuşçuya ve veterinere götürdüm ama maalesef kurtaramadım.O benim arkadaşım can yoldaşımdı.Çok üzgünüm. Üzüntümü muhabbet kuşu severlerle payalaşabilmek için sitenize kaydoldum ve bu maili yazıyorum.

img

cansu321

19 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

cansu321 geçmiş olsun gerçekten de üzücü bir olay . ama ölenle ölünmüyor. inşallah başka bir tane alırsın o da boncuk 2 olur tekrar geçmiş olsun

img

typhoon1

20 yıl 1 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çoooooooooooook üzüldüm :(( Ben de Kuşum Miço''yu 6 Mayıs Cuma günü ishali yüzünden kaybetmiştim.Ama o 4-5 aylıktı. Sizi çook ii anlıyorum. Çok üzüldüm,çok ağladım Miço''yu kaybedince ama şimdi yeni bir kuşum var ve onu çooooooooooooook seviyorum ismi Şöhret;)

img

elayzaa

20 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Başınız sağolsun hakikaten çok üzüldüm.Bu acıyı ancak yaşayanlar bilir.Bende Nisan/2005 te köpeğimi kaybettim.O acıyı hala unutamam.Hem başın sağolsun,hemde aramıza hoş geldin. Üzüntünü paylaşıyor,seni çok iyi anlıyorum.Hoş kal,hoşçakal

img

sherif

19 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İnanın çok üzüldüm, başınız sağolsun. Bu arada aramıza hoşgeldiniz. Bence en kısa zamanda yeni bir minik edinin. Elbette ki, Boncuğunuzun yerini tutamaz ama, her biri ayrı ayrı değerlidir. Üzüntünüzü yürekten paylaşıyorum.. Kendinize ii bakın.. Hoşçakalın..

img

blue1

21 yıl 2 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba cansu başın sagolsun çok üzüldüm gerçekten onlara alışıp bir anda kaybetmek çok üzücü.sormak istediğim birşey var boncuğu ishalden kaybetmişsin neden ishal olmuştu benim şaşkınım da ilk geldiginde dışkısı koyu ve tıkızdı son zamanlarda küçüldü vede rengi açıldı birde ara sıra su çıkarıyor bunun nedeni ne olabilir ciddi birşeyi var mıdır soguktan olabilir mi yada yediği birşeyden bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

img

samsundan

19 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yazık!

img

ıron_dog

21 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

"Samsundan" rumuzuna: Son aylarda boncuğa hemen hergün yeşillik veriyordum.Verilen yeşilliğin ıslak ve soğuk olmaması , birde haftada bir verilmesi gerekiyormuş bilmiyordum.Ben yıkardım verdiğim marul yapraklarını kuru verilecekmiş.Ayrıca yemliğinin içine kuş kumu koymak gerekiyormuş.Benim boncuğun kafesinde gaga taşı vardı ama yeterli gelip gelmediğini bilmiyorum. Birde ani sıcaklık değişimlerinden ve hava ceryanına maruz kalmasından sakının kuşunuzun. Bundan öncede "maviş" diye bir konuşan kuşum vardı.O öldükten sonra başka kuşu onun kadar sevmem demiştim ama yanılmışım.Boncuk konuşmadığı halde benim cadı kızımdı ve aramızda çok güzel bir iletişim vardı.Onu çok arıyorum şimdi. Başka kuş alırmıyım bilmiyorum.İnsan kaybedince çok üzülüyor. Umarım size faydalı olur bu bilgiler.Kuşunuza özen gösterin ve sevin.O insana gerçekten arkadaş oluyor sıkıntısını unutturuyor. Hoşcakalın.

img

cansu321

19 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Üzüntümü paylaşan herkese teşekkür ederim.Yeni bir kuş alırmıyım bilmiyorum.Evden biri gitmiş gibi oluyor kaybettiğim zaman.Onlarla iletişim kurmak, çok güzel duygular yaşatıyor insana ama kaybetmekde bir o kadar üzüyor insanı. Sizin kuşlar çok yaşasın arkadaşlar.Tekrar teşekkürler.

img

cansu321

19 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ