Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

Tavşan Gösteri ve Sohbet MEKANI .. ÇOK YAKINDA

Arkadaşlar çok kısa bi zaman içinde her tavşan besleyenin tavşanlarını getirip gösterebileceği,satabileceği yada bilgi alışverişinde bulunabileceği bu işi gerçekten gönülden yapıp besledikleri hayvanları çok seven insanların güzel bi ortamda sohbet etmeleri için biyer kiralamayı düşünüyorum .. Bikaç yerle görüştüm küçük ve merkezi biyerde olmasına özen göstericem .. Bu sayede msn yada mailden yazışmalarımız yerine hem birbirimizin tavşanlarını görür hemde hepberaber tanışma fırsatımız olur diye düşündüm .. Bunun dışında bildiğiniz gibi Lop tavşanlarımı görmek isteyen herkeze kapım her daim açık .. Alıcı olunmasa dahi her isteyen önceden haber verdiği şekilde evime gelip tavşanlarımı görebilir , bazı insanlar gibi gizli saklı iş yapıp göstermemezlik yapmıyorum beslediğim hayvanları .. sadece gelmeden bir gün önce haber verip ziyaret edeceğinizi belirtmeniz yeterlidir .. Dediğim gibi bütün tavşan besleyen arkadaşlara kapım açıktır .. Yer konsunda herhangi bi gelişme olursada burdan sizlere bildiricem .. İyi kötü , yalancı ve çıkarcı insanlarıda bu sayede ayırabiliriz .. hoşçakalın saygılar ... Gsm : 0533 243 44 66 Msn : [email protected]

guncel

valla ıst olsam bende katılıtdım :)) basarılar enıs

img

tavsanci_06

16 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

guncel

guncel

guncel

guncel

guncel