Köpek Forumları > Kayıp Köpekler :(
silivri taraflarında husky bir köpek bulundu..
silivri taraflarında husky cinsi bir köpek bulundu komşum tarafından fakat iyi bakamıyolar oda sahibini arıyo çok ağlıyo o yzden en kısa zmanda sahipleri onu bulurlar umarım..
köpeğin rengi beyazmı
iyi geceler bulunan husky tek renk beyaz mı ve dilinde siyah kücuk dogum lekeleri var mı bu ay içinde benim husyk avcılarda kayboldu eger söyledigim özellikleri taşıyorsa bana bu telden ulaşabilirsiniz aramanızı bekliyorum 0536 384 90 47 saygılar
merhaba yaklaşık 10 gün önce avcılar-esenyurta 1.5 yaşinda beyaz renk husky kaybolmuştur.köpegimin dilinde siyah dogum lekeleri var ve oldukca korkak bi husyk tır eger verdigim bilgiler tutuyorsa beni bu telden ulaşırsanız sevinirim 05363849047
size ulaşabilecegimiz bi mail olsaydı inanın cok merak ediyorum acaba alex mi deiye ama dün geceden beri msj atıyorum forum da daha cıkmadı meraktan ölucem bana yardımcı olursanız cok sevinirim inanın bu telim en kısa zamanda beni arayım lütfen 05363849047 telefonunuzu bekliycem
Resminide koyuyorum :) Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!