Diğer Evcil Forumları > Tavşan
Orjinal Uzun Tüylü Kendi Yetiştirdiğim Hollanda Lop tavşanlarım net ve sabit fiyat 200 ytl .. - 2.sayfa
Tavşanların yavru fiyatları 200 ytl dir arkadaşlar bilginize .. Yavruların bir kısmı ayırtılmıştır ilgilenenlere ayrıntılı halde burdakiler dışında resim yollayabilirim , fiyatta pazarlık yapmayalım lütfen arkadaşlar .. saygılar Msn : [email protected] Gsm : 0533 243 44 66
eniseren sanırım sinankoç ismiyle aynı bilgisayardan bi kac farklı nick ile yazıp
nickini değiştirmeyi unutmuşsun.telefonun aynı çünkü ...benimde eski ilanıma bişiler yazmışsın senın eniseren oldugunu bilmeden cvp verdim.bu tip ucuz oyunlara girme istersen,kendini küçük düşürüyorsun kıskançlık artık gözlerini kör etmiş olabilir,nickini değiştirmeyi unutmuş olabilirsin ama bana lütfen başka başka isimlerde İYİ yada KÖTÜ hiç bi şey yazma bu forumu okuyanların AKLINI FARKLI FARKLI NİCKLERLE artık karıştırma yaptığın çok ayıp bu konuyu senınle konuşmuştuk .farkındaysan benden en ufak bi kötülük görmedin HATTA BUNU ARKADAŞLARINI ARATIP TEYİT ETTİN .ÖZGÜRCÜĞÜM KÖTÜ BİŞİ SÖYLEMEMİŞSİN SAOL DEDİN. BU OYUNLARA Bİ SON VERSEN SENİN İÇİN İYİ OLUCAK.
SAYGILAR
Evt aynen öyle bak nasıl ortaya çıkıyo ? kimin kimi nasıl takip edip kıskandığı ? yazılanların benden daha iyi takip edildiği anlaşıldı şimdi .. ben en azından senin gibi bu oyunu uzun sürdürmedim ve asla kötüleme yada karalama tarzı bişi sormadım .. sende cenkbatu olduğunu itiraf edersen insanlar daha iyi anlayabilecekler durumu !!!
Enis EREN arkadaşımızı sonuna kadar destekleyeceğiz...
demek farklı nicklerle ikiyüzlülük yaptığını kabul ediyorsun.
beni kendi yaptığın oyunların içine çekmeye çalışma alet olmıcam cenkbatu değilim tarzım seninkinden çok farklı.yalanı hiç sevmem olduğumun dışında görünmeye de çalışmam ihtiyacım yok çünkü. masum birine iftira atmanın yükünü nasıl taşıcaksın vicdanında bilemıyorum.
ispat edemiyeceğim şeyi söylemem.bana ziyarete geldiğinde konuşmaların şirket cameralarında kayıtlı.aynı şekilde telefon ettiğinde senin hakkında kimseye kötü bişi söylemediğimi söylemen de bas kaydet tuşu sayesınde kayıtlı.bunları link olarak verip seni rencide etmek istemiyorum .attığın iftiradan dolayı özür dilemeni ve bu tartışmaları olgun iki insan gibi bitirmeni istiyorum. seni affetmeye hazırım