Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Kocaeli Civarında Bıldırcın Arıyorum

Arkadaşlar Elimde Olan Bıldırcınlarımı Yumurtlatamadığım için Bana yumurta verebilecek Bıldırcın arıyorum..Kocaeli civarında Dememin sebebide Sayının az olmasından dolayıdır..Birde aldığım bıldırcınlardan çoğu erkek çıktı Ben dişi arıyorum...Küçük hasta yeğenim için yumurta yapmaları gerekiyor..Yardımcı olursanız sevinirim..Hepinize Bol Kazançlı Bol Evcil Günler..

img

murselpasa

16 yıl 6 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben keklikçi ben kocaeli nin gebze ilçesinde oturuyorumsana uyarmı senin ihtiyacını karşılayabilirim garantili yumurtasıyla beraber seçerek verebilirim ilgilenirsen tel 0532 597 43 78 ararsan yardımcı olurum

img

keklikçi

16 yıl 8 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Gebzeden Savaş ben Kandirada bildircin yetiştiren ve satan Ahmet bey 05363316518-02625514419` den temin edebilirsiniz.

img

efdal

17 yıl 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar ilginize çok teşekkür ediyorum..Bende Karamürsel deyim..Keklikçi Dostum bana 4 5 Tane gerekiyo.Günlük taze yumurta alıyım yeter..Maliyetini ve ulaştırma imkanını söylermisin..Herkeze bol kazançlı bol evcil günler...

img

murselpasa

16 yıl 6 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadaşım ulaştırma imkanım yok sengelebilirsen verebilirim yada eskihisrda karşılarım seni alırsın bıldırcınların adeti 5 ytl dir selamlar

img

keklikçi

16 yıl 8 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ