Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Bu Bir Reklamdır.

Ben kuluçka makinesi istiyorum. Özellikleri şöyle olacak; Çevirme otomatik olacak. En az 90 - 100 tavuk yumurtası kapasiteli. Hyrometre ile içerinin neminin hangi düzeyde olduğunu görebilmeliyim. Droplu yani sabahleyin kalktığımda makinenin gece en yüksek kaç dereceyi ve en düşük kaç dereceyi gördüğünü rapor etsin. Markası olsun. Öyle mdf den suntadan buzdolabından bozma olmasın. Orjinal, markalı, firmalı bir ürün olsun. Hassas termostad ve fan zaten olacak. En az yüzde 90 çıkım oranı olsun ki daha birinci yumurta basımında (21 gün sonra) makinen kendi parasını ödedikten sonra bana para bile kazandırsın. Kanatlı hayvan yetiştiricilerinin kısıtlı imkanı gözönüne alınarak böyle bir ürünün fiyatı da 300 YTL den FAZLA OLMASIN.

img

acemi64

17 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Saydıklarının hepsi bir arada nasıl olacak merak ettim doğrusu???? Yani 300 YTL`ye....

img

wahshi

19 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

inşallah bulursun acemi64 arkadaşım uşaktan arif abi bana enson konuştuğumuzda böyle bir makinanın üzerinde çalıştıklarını yazmıştı ama istersen bir konuş belki vardır.

reklamdır dediğine göre yoksa senin elinde veya bildiğin biryerde varmı acemi64

Aynısından bende istiyorum.Acemi arkadaş amatör olarak bu işlerle uğraşan hobicilerin hislerine tecüman olmuş.Teşekürler.

img

yylmz

17 yıl 5 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

valla bu söylediklerini yapacak makine en az 100 ytl olur diye düşünüyorum.

1000 ytl demek istedim özür dilerim yanlış yazmışım

acemi64 dostum bu özellikte bir kuluçka makinesi var.arifgirgin bey dostumun icatı istersen forma bir göz at saygılar

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Makinenin özellikleri ve fiyatı konusunda çok samimiyim arkadaşlar. Yorum yazan arkadaşlar çok isabetli tahminlerde bulunmuşlar. Bayramdan sonrasını bekleyin. Kuluçka makinelerinde devrim başlatıyoruz ve piyasayı yeni baştan belirleyeceğiz. Sağlıcaklar kalın. Yılmaz YAVUZ Eğitim Çalışanları Derneği Başkanı

img

acemi64

17 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın acemi 64 arkadaşım yılmaz yavuz senin hattinden fazla evcil dostu olduğunu seni tanıyanlar bilirler tekrar anlatmama gerek yok.ekipman işine başlamamız ile birlikte bir çok hobi ve küçük çaplı bu işi küçük gelirler elde etmek için yapan bir çok arkadaşımla tanıştık biz alışmışız büyük ve otomatik makinelerde yumurtayı atıp düğmeye basıp çıkım günü çıkan civcivleri almaya fakat işin hobi boyutu böyle değilmiş gerçekten,yumurtanın üzerine su sıkalımı sirke koyalımı saatte bir mi çevirelim civciv yumurtada ölmüş yumurtam çıkmadı nem mi düşük nem mi yüksek vb.gibi bir çok soruyla karşılaştık.fakat cebini düşünen üreticiler 40 yumurtalık makineyi 750 ytl satıp gece yatarken telefonlarını kapattıkları için gece nin bir yarılarına kadar bir çok hobici arkadaşında bu konuda sorularına cevapta verdim ve küçük ama fonksiyonlu bir makine üretmeye karar verdim senle paylaştım ilk önce bu fikri senin deneyimlerin ve hobi makinelerle ilgili bilgilerinide paylaşarak yine senin öncülüğünde deneme çıkımlarını yaptım %90 lardaki verimi sağladıktan sonra ali ata kardeşiminde bahsettiği gibi onun teknik bilgilerini ekleyince ortaya güzel bir çalışma ve okadarda avrupai bir makine çıktı sunta olmaması gerekliydi çok maliyetli olan kalıpları yaptırdık ve artık üretim aşamasına geldik allah nasip ederse bayramdan sonraki ilk hafta makinelerimiz satışa çıkacak ama en önemli destek ve en önemli fikirler senden çıktı makine konusunda makine otomatik olacak sunta olmayacak nem ve ısı dijital gösterilecek kapasite 90_100 olacak.fiyata gelince evcil dostu bir arkadaş 1_2 çıkımda makinenin parasını çıkaracak.evet yılmaz yavuz kardeşim aynen öyle dediğin gibi.senin düşlediğin gibi yani ama senin öncülüğünde bana bu fornmda sayısız arkadaş teşekkür etti şimdiye dek fakat ben hepsinin önünde bu formda bu çalışmanın fikir babası olarak sana teşekkürü bir borç bilirim.teşekür ederim yılmaz

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ