Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
MP (Murat Petek) arkadaşımıza....
Sayın Murat Petek 01/10/2008 tarihinde foruma izmirdeki süs tavukları konfeksiyoncusu refik abiyi ziyaret ettiğini ve fotoğraflarını çektiğini yazmıştın. Ayrıca bu fotoğrafları en kısa zamanda sitende yayınlayacağını görmek isteyen arkadaşların siteni ziyaret edebileceklerini belirtmiştin.Fakat ben arasıra sitene giriyorum ama halen refik abinin tavuklarının resimleriniyayınlamadın.Merak ettim acaba refik abi yayınlaman konusunda izin vermemiş olabilirmi.Eğer ki böyle bir durum yoksa ne zaman yayınlayacaksın.Merakla bekliyorum. Saygılar teşekkürler.........
Sanırım Murat Petek arkadaşımız artık siteye girmiyor ya da cevap vermek istemedi.Birkaç gün daha girmez ise sanırım yazımı göremiyecek.Çünkü yeni başlıklar açıldıkça öncekiler altlara hatta diğer sayfalara geçiyor.
Kusura bakma arkadaşım.Benim bilgisayarım olmadığı için başkasına rica ediyorum.Siteyede 1 haftaya yakındır girip ilanlara bakamadığım için senin ilanına erken cevap veremedim.Kusura bakma.İşlerimde yoğun olduğu için ilgilenemedim.Yazıyı yazdıktan sonra Refik Abi beni aradı.Hayvanlar tüy dökümünde olduğu için resimler çok düzgün çıkmamıştır onun için resimleri şimdilik yayınlama dedi.Daha sonra daha düzgün resimler çekince yayınlayabileceğini söyledi.Ama gerçekten çok güzel hayvanları var Refik Abinin.Şayet Denizli`lerimin üzerine bu kadar düşmeseydim ondan birkaç çeşit tavuk alırdım. Hepinize saygılar dilerim.Sağlıcakla kalınız...
Ama ben buna çok üzüldüm merakla bekliyordum refik abinin tavuklarını.Tüğ dökümünde olmaları onları çirkinleştirmez ki.Keşke benim fırsatım olsaydı da gidip yerinde görseydim ama bu şü an için mümkün değil.Ayrıca cevap verdiğin için teşekkür ederim sayın Murat Petek.