Diğer Evcil Forumları > Tavşan
Kuru Yonca
Tavşanlar için kuru yonca soran arkadaşlar var balyası 30 - 40 lira civarında at çiftliklerinden temin edilebilir .. saygılar
^
^
sana nasıl ulaşabilirim...ben almak istiyorum...
s.a merk ettıgım bırsey var yardımcı olursanız sevınırım tavsanların dıslerının uzama gıbı bır problemı varmıs bunu onlemek ıcın ne yapabılırız bılgılendırırsenız memnun olurm
beya ucuzmus yanı balyası 30 40 lıra arasıı tavsan etmıyor o kadr yha işinize karısmk gıbı olmasın alıcı dıgılım ama fıyat cok pahalı zonguldakda 11 ytl bıde sızınkı cıftlıkten daha azolması lazım bencee..
kargo ücreti cok tutuyo üstadım gel ben sana burada 10 liraya vereyım kargo pahalı ulasım gıderlerınden kaynaklanan bır sey bu
arkadaslar kuru yonca balya tane fiyati 10 ytl dir eminonunden satin alabilirsiniz...
Eminönünde 10 ytl ye satılan balya değil , bikaç tutam yonca ve en fazla yarım kilo geliyo,şeffaf bi poşet içinde satılıyo ve kupkuru .. Benim sizlere önerdiğim balya 20-30 kilo civarı .. bilginize ..
Enis hocam yeni yavruların fotoğraflarını bizimle paylaşırsanız sevinirim..Bekliyoruz miniklerin fotolarını...saygılar...