Selam.öncelikle bu sitede yeni üye olduğumu söyleyim.2 gün önce erkek kuşumun yanına bir dişi aldım.dişiden daha önce yavru alınmış.çiftleşmeleri için neler yapmam gerkir ve yuvalığın içine ne koymam gerekir??cevaplarınız için simdden tskkrler.
yemlerini, birbirlerini ve yuvanın icini görecekleri kadar ısık yeterli fazlası zararlı olacaktır. asırı gürültülü olmamalı ama oda ortamı da fazl klbalık sayılmayacaktır. kafesin kendisi rahtsız edilmediği sürece odadakı insnlrdn rhtsız olmayacklardır...
arkadaşlar benım kuslar cıftlesmedı bende dısıyı verıp takım aldım.yeni baslık acıyorum artık buraya cevap yazmanıza gerek yok
arkadaşlar benım kuslar cıftlesmedı bende dısıyı verıp takım aldım.yeni baslık acıyorum artık buraya cevap yazmanıza gerek yok
arkadaşlar kesinlikle gazete koymayınız.gazete zamanla dışkıyı emer ve katılaşır.sonrada yavrulara zarar verir.kuşlara yardım etmek istiyorsanız.muhabbet kuşlarında biraz talaş koyunuz.birde bildiğimiz keçeyi ufak ufak kıymık yaparak yuvaya koyunuz.hem sıcak tutar hemde altlarını kuru..