Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
selam arkadaşlar
Değerli hepsi evcil dostları tüm mesajları ve telkinleri yakından takip eden biri olarak arkadaşların birbirlerine olan saygısı ve yardımlaşma için ellerinden gelen çabayı göstermeleri inanınki çok hoş, ne güzel herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ben tüm hepsi evcil dostlarının ve bütün kanatlı kümes hayvanı yetiştiricilerinin kurban bayramını şimdiden kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım biraz erken belki ama hafta sonu istanbula gidiyorum belki zaman bulamam hoşçakalınız efendim.
rifat arkadaşım teşekkürler senin ve tüm evcil sitesinin bayramını bende kutluyorum inşallah istanbulda görüşürüz saygılar
rifat dostum anlayışın ve düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bende tüm Hepsievcil.com üyesi- tüm site sahibi ve yöneticilerinin Kurban bayramını canı gönülden kutlar sağlık esenlik bol evcilli nice bayramlar görmelerini dilerim. saygılar
bende herkesin kurban bayramının mubarek olmasını diliyorum askerlik vazifesi için aranızdan ayrılıyorum herkes hakkını helal etsin tekrardan görüşmek üzere saygılar
tüm arkadaşların bayramını kutlar bereketli günler dilerim.
Rıfat Bey, temennileriniz için teşekkür ederiz, gerçekten kanatlılarımızın ortamı çok seviyeli ve yardımlaşma ön planda. Bu vesile ile ben de tüm arkadaşların Kurban Bayramını kutlamak isterim. Sevgiler, saygılar Verena Kaya Gygax
Tüm doslara teşekkür eder gelecek Kurban Bayramını kutlarım saglıcakla kalın.