Diğer Evcil Forumları > Tavşan
SATILIK TAVŞANLAR (MUĞLA) - 2.sayfa
ANAÇ VE YAVRU TAVŞANLARIMIZ UYGUN FİYATLARLA SATILMAKTADIR.ÖMER SİVRİKAYA 0 536 406 87 47
değerli tavşan severler bugüne kadar muğla dışına tavşan gönderemiyorduk bugün itibariyle aydın izmir denizli burdur ısparta ve antalya ya artık tavşanlarımızı gönderebiliyoruz siparişleriniz için tel 536 4068747
ne kadara tavşan satıyorsunuz ben dişi ve erkek alabilirim ayrıca izmire gönderebilirmisiniz
slm acaba normal bildiğimiz tavşanlardanmı satıyorsunuz 10-15 ytl ye kadar tavşan almak istiyorum bu konuda mail atarsanız sevinirim [email protected] (öğrenci olduğum için bütçem kısıtlı o yüzden sizi arayamam)
bir tane beyaz tavşan almak istiyorum bursada yaşıyorum gönderebilirmisiniz
ayça hanım telefonlaşalım tavşanınızı hemen gönderebilirim
divrittin rumuzlu arkadaşım izmire gönderiyorum telefonlaşalım kepçe arkadaşım sana istediğin rakamlarda gönderebilirim fakat gönderim ücretide var telefonlaşalım
hevsievcil yöneticilerine teşekkür etmek istiyorum böyle bir site yaparak bizlere imkan sağlamaları çok güzel bu siteye ilan verdiğim günden beri telefonum devamlı arandı tavşan isteyen arkadaşlarıma mümkün olduğunca göndermeye çalıştım .TEŞEKKÜRLER HEPSİEVCİL
arkadaşım kusura bakma bu resimleri başka sayfaya koyacaktım yanlışlıkla seninsayfaya koymuşum
arkadaşlar yavru tavşanlarımda fiyat 12 ytldir ulaşım alıcıya aittir çok az kaldılar ilgilenenlere duyrulur
tavşanlarım bitmiştir artık yenidoğumları bekliyorum herkese şimdilik teşekkürler