Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

SATILIK TAVŞANLAR (MUĞLA) - 2.sayfa

ANAÇ VE YAVRU TAVŞANLARIMIZ UYGUN FİYATLARLA SATILMAKTADIR.ÖMER SİVRİKAYA 0 536 406 87 47

img

köyceğizli

16 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

değerli tavşan severler bugüne kadar muğla dışına tavşan gönderemiyorduk bugün itibariyle aydın izmir denizli burdur ısparta ve antalya ya artık tavşanlarımızı gönderebiliyoruz siparişleriniz için tel 536 4068747

img

köyceğizli

ÖZEL MESAJ

ne kadara tavşan satıyorsunuz ben dişi ve erkek alabilirim ayrıca izmire gönderebilirmisiniz

img

divrittin

16 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm acaba normal bildiğimiz tavşanlardanmı satıyorsunuz 10-15 ytl ye kadar tavşan almak istiyorum bu konuda mail atarsanız sevinirim [email protected] (öğrenci olduğum için bütçem kısıtlı o yüzden sizi arayamam)

img

kepce214

ÖZEL MESAJ

bir tane beyaz tavşan almak istiyorum bursada yaşıyorum gönderebilirmisiniz

img

ayca_temiz

ÖZEL MESAJ

ayça hanım telefonlaşalım tavşanınızı hemen gönderebilirim

img

köyceğizli

ÖZEL MESAJ

divrittin rumuzlu arkadaşım izmire gönderiyorum telefonlaşalım kepçe arkadaşım sana istediğin rakamlarda gönderebilirim fakat gönderim ücretide var telefonlaşalım

img

köyceğizli

ÖZEL MESAJ

hevsievcil yöneticilerine teşekkür etmek istiyorum böyle bir site yaparak bizlere imkan sağlamaları çok güzel bu siteye ilan verdiğim günden beri telefonum devamlı arandı tavşan isteyen arkadaşlarıma mümkün olduğunca göndermeye çalıştım .TEŞEKKÜRLER HEPSİEVCİL

img

köyceğizli

ÖZEL MESAJ

arkadaşım kusura bakma bu resimleri başka sayfaya koyacaktım yanlışlıkla seninsayfaya koymuşum

img

ferre

16 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar yavru tavşanlarımda fiyat 12 ytldir ulaşım alıcıya aittir çok az kaldılar ilgilenenlere duyrulur

img

köyceğizli

ÖZEL MESAJ

tavşanlarım bitmiştir artık yenidoğumları bekliyorum herkese şimdilik teşekkürler

img

köyceğizli

ÖZEL MESAJ