Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Hint tavukları

İki tane damızlık horozum var. Horozların tanesini 1.000 YTL`den aldım. Horozlar satılık değil. 3 yaşında da iki tane tavuğum var. Tavukların tanesini 250 YTL`den İstanbul`dan almıştım. Yumurta sezonu başlamadan Antalya`dan 1.000 YTL`ye damızlık tavuk almaya niyetim var. Elimdeki iki tavuk daha önce aldığım fiyata satılıktır. Bu sene kızlarını yeteri kadar aldım. Ayrıca bu tavukların 8 aylık yumurtlayan 2 tane pilici var. Diğer iki pilici bunlarla birlikte hediye olarak yanlarında vereceğim. Kesmek istemiyorum. Bu sene çok dişi çıktı. Bu sene 70 tane dişiyi kan gitmesin diye kestim. 4 pilici kendime bıraktım. 2 tanesini annelerinin yanlarında hediye olarak vereceğim. Adana`dan elden teslim. Nakliye sorun oluyor. Yakın şehirler tercih edilir. 2 tane anaç tavuk(500 YTL) 2 tane 8 aylık yumurtlayan piliç(Hediye) İstediğin horoza çek. 1.5 ay sonra yavruları almaya başla. Anne ve babaları sağlam damızlıkçılardan gelme. Babaları 1.000 YTL`lik horoz.

img

necmi

18 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kaliteyi yukarı çıkarmak istiyorum. Her sene horoz ve tavuk değiştiriyorum. Kan karıştırıyorum.

img

necmi

18 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ