Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Hint tavukları
İki tane damızlık horozum var. Horozların tanesini 1.000 YTL`den aldım. Horozlar satılık değil. 3 yaşında da iki tane tavuğum var. Tavukların tanesini 250 YTL`den İstanbul`dan almıştım. Yumurta sezonu başlamadan Antalya`dan 1.000 YTL`ye damızlık tavuk almaya niyetim var. Elimdeki iki tavuk daha önce aldığım fiyata satılıktır. Bu sene kızlarını yeteri kadar aldım. Ayrıca bu tavukların 8 aylık yumurtlayan 2 tane pilici var. Diğer iki pilici bunlarla birlikte hediye olarak yanlarında vereceğim. Kesmek istemiyorum. Bu sene çok dişi çıktı. Bu sene 70 tane dişiyi kan gitmesin diye kestim. 4 pilici kendime bıraktım. 2 tanesini annelerinin yanlarında hediye olarak vereceğim. Adana`dan elden teslim. Nakliye sorun oluyor. Yakın şehirler tercih edilir. 2 tane anaç tavuk(500 YTL) 2 tane 8 aylık yumurtlayan piliç(Hediye) İstediğin horoza çek. 1.5 ay sonra yavruları almaya başla. Anne ve babaları sağlam damızlıkçılardan gelme. Babaları 1.000 YTL`lik horoz.
Kaliteyi yukarı çıkarmak istiyorum. Her sene horoz ve tavuk değiştiriyorum. Kan karıştırıyorum.