Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
İspenç arıyorum (yumurta, palaz yada tavuk)
Herkese iyi bayramlar mutlu ve bereketli günler. Elinde ispenç tavuk olan yada en azından yumurta veya palaz varsa satmak isteyen, İstanbul veya yollayabilecek illerden arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Mail: [email protected] Kemal UYGUR
selam Kemal bey elimde palaz olarak rengarenk 15 adet ispenç mevcut hatta erkekler ötmek üzere hepsini verebilirim isterseniz, yerim kırklareli babaeskide eğer görüşmek isterseniz 0 543 953 0562 nolu telden ulaşabilirsiniz ayrıca başka çeşitlerde mevcut görüşmek üzere hoşçakalın efendim.
Rıfat bey cevabınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim ancak takdir edersinizki benim kırklareline gelmem çok zor. Bıldırcın avı sezonunda haftada bir kırklareline geliriz ama bu mevsimde trakya tarafına gitmiyorum. Hatta kırklareli sanayideki demir doğramacı engin iyi arkadaşımdır, hatta köfteci dükkanlarıda var sanayide. Her gelişimizdede mutlaka garajdaki çorbacıda çorbamızıda içmeden dönmeyiz. Eğer yollayabilme şanşınız varsa horoz değilde tavuk palazlarından almak isterim. Horoz yeterince mevcut şu an alimde.
selam Kemal bey kusura bakmayın ben ilanınızı tam anlamadan cevap yazdım, siz zaten tavuk olarak belirtmişsiniz yani size dişisi lazım, ama ben çift olarak verebilirim ancak çünkü geriye kalan erkekleri ben ne yapıcam ayrıca yumurta sormuşsunuz ama maalesef havalardan olacak bi tek yumurta dahi yok saygılar.