Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Jumbo Bıldırcın ve yumurtası

JUmbo bıldırcın canlı satış adedi 4 ytl Jumbo bıldırcın yumurtası 12 adedi 2 ytl 05357172884 istanbul dışına 50 adetten aşagı bıldırcın gönderilmez otobüsle her ile gönderilir ücret alınmaz

img

suluncu

20 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şimdi alamam bir tane gurk olmuş köy tavuğum var ama buradı çok soğuk olmaya başladı dün sular dondu o yüzden şimdi değil de marttan sonra sizden satın alacam..

img

sistem_

16 yıl 5 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bıldırcın yumurtası tavugun altına konulurmuu????????????????????????

tabiki tavuk altında olmaz

img

suluncu

ÖZEL MESAJ

küçük isveç tavukları altında kapalı yerde olur. Çıkım gerçekleştikten sonra 1-2 günde yavruları almak gerekiyor.

img

lepra

17 yıl 8 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

abi neden olmasın bir zamanlar köylünün biriri keklik yumurtalarını pişirip yiyordu bende gittim tavuk yumurtası ile takas ettim ve tavuğum 10 yumurtadan 7 sini çıkardı.. ben derim olur...

img

sistem_

16 yıl 5 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili arkadaşlar macera arıyacaksınız diye yumurtaları ziyan etmeyin yazık. sistem arkadaşım keklik yumurtası olur tavuk %95 çıkarır keklik yumurtasını ama bıldırcında gelişim aşamasında verim alamazsınız bıldırcın yumurtaları ince kabuklu olduğu için tavuklar yumurtaları ayakları ile kırarlar eğer çıkarsa çıktığın da yavrular ezilme suretiyle zayi olur %15 civarında yavru alırsınız ve büyük çoğunluğu sizin macera aramanız neticesinde ölür.saygılar

Küçük boy tavukların(ispenç vs.) altında çıkınca hemen almak kaydı ile olur.

img

mogli

18 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bana göre senin tavuk o yumurtaları yer

img

suluncu

ÖZEL MESAJ