Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Jumbo Bıldırcın ve yumurtası
JUmbo bıldırcın canlı satış adedi 4 ytl Jumbo bıldırcın yumurtası 12 adedi 2 ytl 05357172884 istanbul dışına 50 adetten aşagı bıldırcın gönderilmez otobüsle her ile gönderilir ücret alınmaz
şimdi alamam bir tane gurk olmuş köy tavuğum var ama buradı çok soğuk olmaya başladı dün sular dondu o yüzden şimdi değil de marttan sonra sizden satın alacam..
bıldırcın yumurtası tavugun altına konulurmuu????????????????????????
tabiki tavuk altında olmaz
küçük isveç tavukları altında kapalı yerde olur. Çıkım gerçekleştikten sonra 1-2 günde yavruları almak gerekiyor.
abi neden olmasın bir zamanlar köylünün biriri keklik yumurtalarını pişirip yiyordu bende gittim tavuk yumurtası ile takas ettim ve tavuğum 10 yumurtadan 7 sini çıkardı.. ben derim olur...
sevgili arkadaşlar macera arıyacaksınız diye yumurtaları ziyan etmeyin yazık. sistem arkadaşım keklik yumurtası olur tavuk %95 çıkarır keklik yumurtasını ama bıldırcında gelişim aşamasında verim alamazsınız bıldırcın yumurtaları ince kabuklu olduğu için tavuklar yumurtaları ayakları ile kırarlar eğer çıkarsa çıktığın da yavrular ezilme suretiyle zayi olur %15 civarında yavru alırsınız ve büyük çoğunluğu sizin macera aramanız neticesinde ölür.saygılar
Küçük boy tavukların(ispenç vs.) altında çıkınca hemen almak kaydı ile olur.
bana göre senin tavuk o yumurtaları yer