Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SATILIK KINALI KEKLİK 250 ADET
MRB HAYVAN DOSTLARI ELİMDE 250 ADET KADAR ANAÇ KINALI KEKLİK VAR SATILIK İSTEYENLERE VEREBİLİRİM ADET FİYATI 30 YTL ADETLİ ALIMLARDA FİYATTA YARDIMCI OLURUM HEPSİNİ ALAN OLURSA YERİNE TESLİM YAPARIM KEKLİKLER İYİ BAKIMLI YUMURTLUYOR İLGİLENEN OLURSA TELEFONUM 0 532 2519219
ekol arkadaşım fiyatta bir şey yaparsan ve yollama imkanın varsa 10 adet sadece dişi alabilirim. [email protected]
Arkdaşım yerin neresidir Ben kocaeli deyim gönderme imkanın varmı?
mrb nurselpaşa yerim denizlide kaç tane alıcan söylersen ona göre göndermeye çalışırım hepsini alıcaksan kendim getiririm
İlan veren arkadaşlar bulunduğu şehri yazsalar daha iyi olmazmı acaba?
ADANAYA GÖNDEREBİLİRMİSİN 1 ERKEK 9 TANEDE DİŞİ LAZIM ELİMDE FAZLA ERKEK VAR BU ŞEKİLDE GÖNDEREBİLİRMİSİN
ensari dostum sende erkek keklik varmı ben iskenderundanım
ekol arkadaşımdan 25 adet keklik aldım keklikleri gerçekten çok sağlıklı ve yetişkinler keklik alacak arkadaşlara tavsiye ederim bereketli günler dilerim.
MRB ARKADAŞLAR GEÇEN GÜN ARİF ABİNİN ÇİFTLİĞİNİ VE KENDİSİNİ ZİYARET ETTİM SAĞOLSUN O ZOR GÜNÜNDE BİZİ ÇOK HOŞ KARŞILADI İYİ VAKİT GEÇİRDİK SOHBET ETTİK HAVA ŞARTLARI PEK İYİ DEĞİLDİ AMA YİNEDE ÇOK HOŞ VAKİT GEÇİRDİK KENDİSİNE TŞK EDİYORUM ÇİFTLİĞİNİ ÇOK BEYENDİM GÜZEL ÇEŞİTLERİ VAR HER TARAF HAYVAN İNSAN HANGİNE BAKICANI ŞAŞIRIYOR KENDİSİNE İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM HAYIRLI İŞLER GÜZEL GÜNLER DİLERİM ARİF ABİCİM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
ben teşekkür ederim süleyman kardeşim bereketli günler dilerim