Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Yardımcı olurmusunuz.....

Ben yaklaşık 20 gün önce horozlarımı takas etmek istediğimi belirten bir başlık açmıştım fakat bir arkadaş dışında ilgilenen olmadı.O arkadaşta istanbul dışında olduğu için yine olmadı.Ben gerçektende bu horozları elimden çıkarmak istiyorum.Kesinlikle herhangi bir hastalıkları yok.Kendim günlük civcivken aldım ve en iyi şekilde yetiştirdim.4 aylıklıklar.Bunları elden çıkarma sebebim yakında ötmeye başlıyacak olmalarıdır.Çevreden şikayet geleceğini düşündüğüm için bu horozlarımı minyatür tavukları olan arkadaşlarla takas etmek istiyorum.Lütfen bana bu konuda yardımcı olun.Bir önerisi olan varsa bekliyorum.Teşekkürler...

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar açtığım başlık okunamadan aşağılara inmiş.Benim bu horozlar dün akşam itibariyle ötmeye başladılar.Ne yapacağımı bilmiyorum.Lütfen bu konuda yardımcı olun.Her şekilde elimden çıkarmaya mecburum.İnanın çok güzel horozlar yerim olsa kesinlikle vermiyeceğim. resimlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.Saygılar... http://www.hepsievcil.com/App/SizinEvciller/Detay.aspx?EvcilRef=1198&BolumRef=60000 http://www.hepsievcil.com/App/SizinEvciller/Detay.aspx?EvcilRef=1197&BolumRef=60000

img

limon79_1

ÖZEL MESAJ

ilanım günceldir

img

limon79_1

ÖZEL MESAJ

Dün Eminönü`ne gittim horozlarımı takas ederlermi diye.Eminönü`ndeki çiçek ve hayvan pazarını biliyorsunuzdur.Bundan yaklaşık 2 ay önce orada süper cüce ırklardan tavuklar vardı.Fakat dün gittiğimde sadece fizanları görebildim ve diğer kırma büyük ırk tavukları.Horozlarımı takas edebilirmiyim diye sorduğumda ise bana horozların yerine sadece bir tane tavuk yada 20 günlük olduklarını tahmin ettiğim civcivlerden 4 tane verebileceklerini söylediler.Bende bu durumda kabul teşekkür edip ayrıldım oradan.Bu durumda ne yapmalıyım bu horozları vermek zorundayımda bana yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler....

img

limon79_1

ÖZEL MESAJ

Walla ben senin yerinde olsam o bir tavuğu alır horozlarıda bırakırdım. Ben kendi büyüttüğüm horozlarımı kesmeye kıyamadığım için dağıttım sağa sola. Sesten rahatsız olmaya başladı çevredekiler bende verdim gitti 4-5 tanesini. Yani anlayacağın çok bişey bekleme bu horozlarla ne yaparım diye. Elimden çıkartmam gerek diyorsun hemde verdikleri tavuğuda kabul etmemişsin. Valla ben bedava alanları bulup 2 haftada zor bitirdim bir ona bir buna vere vere...

img

wahshi

19 yıl 7 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar Eminönü`ne gittim fakat pek sağlıklı ve alınabilecek tavuk nulamadım.Bundan 2 ay önce gitmiştim çok güzel türler vardı fakat hiçbiri kalmamış. O yüzden İLANIM GÜNCELDİR....

img

limon79_1

ÖZEL MESAJ

kardeş gördüğüm kadarıyla brahma horoz var bu haraz orjinalmi bendede tavuğu var ama horozu yok melez olsun istemiyorum birdr itanbulun neresindesin

img

myukselir

16 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili kardeşim beyaz olan brahma sanırım ama dev brahmalardan değil.Ben istanbul gaziosmanpaşa / sultançiftliğindeyim. [email protected] adresinden de ulaşabilirsin.Hayırlı günler...

img

limon79_1

ÖZEL MESAJ

hepsievcilcom çok güzel bir site