Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Bob-white`larım yumurtlamaya başladı.
Bu sene beslemeye başladığım 4 dişi 2 erkek bob-white bıldırcınlarım yerlerine alıştı ve kapalı ortamda 22-23 derece sıcaklıkta ilk yumurtayı verdiler bugün. Normal bıldırcın yumurtasından ufak ve bembeyaz yumurtaları var. Bir süredir çiftleşiyorlardı en sonunda ik yumurta geldi. Eğer diğerleride yumurtlamaya başlar ve biraz biriktirebilirsem makineye atıp civciv çıkartıcam nasipse. Ve piyasanın inadına çok düşük fiyatlara bu güzel hayvanı beslemek isteyen hayvanseverlerle paylaşacağım yavruları. Hepinize bol evcilli ve bereketli günler.
Wahshi,senin adına bir evcil sever olarak sevindim.İnşallah güzel yavrular alırsın.Kolay gelsin arkadaşım.
gözün aydın KEMAL BEY...benimde sadece 1 erkek kaldı...dişi bob white yok bulamadım....californialarınma da 10 gün önce yumurtlayıp kestiler.....inşaallah tüyleri kadar çogaltırızzzz. TRABZON DAN SEVGİ VE SAYGILAR
bereketli olsun inşalah herşey gönlünce olsun saygılar.
Arkadaşım senin adına çok sevindim.İnşaallah çok güzel yavrularda alırsın.Müsait bir zamanında banada beklerim tanışırız.Bende Pendik`te oturuyorum.Sağlıcakla kal.