Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Satılık Foniks,Fizan ve Brahma
Selam arkadaşlar.Akadaşım Hasan Bey`de acil satılık 1 çift altın Foniks, 1 adet Beyaz Brahma erkek ve 1 adette Fizan horoz var.Hayvanları orjinal ve hepside çok güzeller. Hasan Bey`in Tel:0532 703 20 52 Sağlıcakla kalınız. Şimdiden hayırlı olsun ilgilenen arkadaşlara...
MURAT MERHABA, cepten hasan beyin telefonuna başka biri çıkıyor numara yanlış olabilir mi? hasan bey sadece foniks horozu satmayı düşünür mü? resim koyabilirmisin ? görüşmek üzere.
Sayın MP arkadasım diyorum bağışlayın isminizi bilmediğim için sizlerden bir ricam olacak lütfen yeni kayıt yaptım yeni satılırım ama ilan için resim yükleyemiyorum lütfen yardımcı olun (yeni baslık açıp HTML yükle diyorum resim icin olan butona basıyorum olçü ve resim numarasını yapıştırıyorum ama acılmıyor küçük kırmızı çarpı çıkıyor yardım ederseniz çok ama çok memnun kalırım . mail:[email protected]
fizan ve brahmalar için HASAN BEY e teşekkür ederim....bu arada kuşçu ali ve murat abimide teşekkürler onlarıda unutamam...saygılar
Hürkal arkadaşımızı mutlu edebildiysek ne mutlu bize.Bizlere olan bütün yardımlarından dolayı Kuşçu Ali arkadaşıma herkes adına bende teşekkür ediyorum. Sayın showkuş arkadaşım, resimlerle ilgili Kuşçu Ali arkadaşımız bize yardım ediyor.Bende anlamıyorum.Müsait bir zamanda size yardım edebileceğini zannediyorum.Çünkü işleri çok yoğun.Sağlıcakla kalın.