Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

BEDELSİZ YUMURTA ...

ARKADAŞLAR ELİMDE BEYAZ PEKİN KIVIRCIK KAZ YUMURTASI VAR YERİ VE MAKİNASI MUSAİT OLAN VAR SA VEREBİLİRİM 0533 395 13 83 [email protected]

img

parkhayvanat

16 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba yeriniz istanbuldaysa kaz yumurtalarından alabilirim sizin içinde çıkarta bilirim.

Merhaba, Kocaeli Kandıradayım hobi olarak bakmak için alabilirim bende bıldırcın bakıyorum makinem var eğer kargoya verebilirseniz memnun olurum. Ahmet Özen Akdurak Mah. Akcakoca cad. No: 47 Kandıra/KOCAELİ 05363316518 Şimdiden teşekkürlerimle...

img

selcukalper

17 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilginize çok tşkürler istanbul ,kırklareli ,uşak ve manisa ya gönderdik yumurtalarımız bitti allah bereket versin

img

parkhayvanat

16 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın emrulah kardeşim bu başlıktaki ilanından hareket ederek seni aradım yumurtadan almak istediğimi söyledim yumurtalarım sağ salim geldi teşekkür ederim bereketli günler dilerim

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb ben antalya kumlucadan serkan kıvırcık kaz yumurtası varsa elinizde alabilirim yollama imkanınız olurmuydu acaba.yollaya bilirseniz .antalya kumluca serdar serkan telekom.05065883325

img

acemii

16 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arada bir böyle``bedelsiz`` ilanlarını görmek ne kadar güzel.Hobiciler adına teşekkürler arkadaşım.Sait Işık

img

saitisik

19 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ