Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

döllü bıldırcın yumurtası

Değerli hepsi evcil ailesi bıldırcınlarımın yumurtalarını makineme koydum ve 162 yumurtadan 132 civciv aldım döl oranı yüksek diye düşünüyorum döllü yumurta isteyen arkadaşlar olursa mail atıp beni bilgilendirirlerse sevinirim

img

kazimmvarol

16 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın kazım varol abimiz öncelikle sizi aramızda görmek bana mutluluk verdi.şüphesiz kanatlı hayvan yetiştiriciliğini üreticilere sevdirmek vede inşanları üretime yöneltecek bir çok çalışmanız var hepsini yakından takip ediyorum isteyenlere bıldırcın yetiştiriciliği hakkında dosya bile gönderiyorsunuz. sizin birbirini yiyen değil üreten toplum olalım sözünüzü daha önce sizin kelimelerinizle bu formda dile getirmiştim.inanıyorumki buradada tüm evcil dostları ailesine bu yönde faydanız olacağına.hoş geldin aramıza kazım abi tüm evcil dostları ailesinden bereketli günler hiç eksik olmasın

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KAZIM ABİ SİTEYE HOŞ GELDİN MURAT

img

mrtkrb

16 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın arif kardeşim murat kardeşim ve hepsi evcil dostları hepinize saygılar sevgiler murat kardeşimle görüştüğümde ve arifkardeşimlede telefonda görüştüğümde bahsetmişlerdi siteyi çok hoşuma gitti kismet oldu bende dahil oldum aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum zaman zaman girip sizlerle görüşmek yapabileceğim bir konu var ise elimden geldiğince yapmaya çalışırım hepinize bereketli günler.....

img

kazimmvarol

16 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ