Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
HİNT.......Dişiler
Nisan yavrusu Hint piliçler....... İki kardeş birlikte 250 YTL. Bir tanesi yumurtluyor. Diğeri de 1 aya kadar yumurtlamaya başlar. Babaları 1.150 YTL`ye Osmaniye`den alındı. Anneleri de tanesi 250 YTL`den İstanbul`dan alındı. 2 tane ablalarını da kendime damızlık için bıraktım. 2 dişi kardeş birlikte satılıktır. İki adet 3 yaşında Hint tavuk....... İkisi birlikte 400 YTL. İkisi bir arada durmuyor. Ayrı kümeslere konması gerekiyor. İstanbul`dan tanınmış bir damızlıkçıdan geldiler. Kan değişimine gidiyorum. Yumurta sezonu başlayacak. Antalya`dan 1.000 YTL`ye bir horoz ve 450 YTL`ye damızlık için yeni bir tavuk aldım. Her sene kan karıştırıyorum. Orijinleri temizdir. 15-20 YTL`lik Çandır-kırmalarla karıştırmayın. Bu sene 70 tane dişiyi kestim. Yer yok. 30 tane hayvan var. Not: 2 tavuktan Temmuz ayına kadar rahatlıkla 40 yavru alırsınız. Horozunuz sağlamsa sorun yok. Yavrulardan en az 15 tanesi horoz çıkar zaten. Hayırlı işler. Başarılar.
Necmi Abi karyadı hint tavuğu bulabilirmiyiz.İstanbul`da tanıdığın varmı alabileceğim.
www.hinthoroz.net Bu siteyi takip edin. Hint için istediğinizi bulursunuz. Başarılar. Hayırlı işler.