Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

HİNT.......Dişiler

Nisan yavrusu Hint piliçler....... İki kardeş birlikte 250 YTL. Bir tanesi yumurtluyor. Diğeri de 1 aya kadar yumurtlamaya başlar. Babaları 1.150 YTL`ye Osmaniye`den alındı. Anneleri de tanesi 250 YTL`den İstanbul`dan alındı. 2 tane ablalarını da kendime damızlık için bıraktım. 2 dişi kardeş birlikte satılıktır. İki adet 3 yaşında Hint tavuk....... İkisi birlikte 400 YTL. İkisi bir arada durmuyor. Ayrı kümeslere konması gerekiyor. İstanbul`dan tanınmış bir damızlıkçıdan geldiler. Kan değişimine gidiyorum. Yumurta sezonu başlayacak. Antalya`dan 1.000 YTL`ye bir horoz ve 450 YTL`ye damızlık için yeni bir tavuk aldım. Her sene kan karıştırıyorum. Orijinleri temizdir. 15-20 YTL`lik Çandır-kırmalarla karıştırmayın. Bu sene 70 tane dişiyi kestim. Yer yok. 30 tane hayvan var. Not: 2 tavuktan Temmuz ayına kadar rahatlıkla 40 yavru alırsınız. Horozunuz sağlamsa sorun yok. Yavrulardan en az 15 tanesi horoz çıkar zaten. Hayırlı işler. Başarılar.

img

necmi

18 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Necmi Abi karyadı hint tavuğu bulabilirmiyiz.İstanbul`da tanıdığın varmı alabileceğim.

img

mp

17 yıl 8 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

www.hinthoroz.net Bu siteyi takip edin. Hint için istediğinizi bulursunuz. Başarılar. Hayırlı işler.

img

necmi

18 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ