Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SATILIK BRAHMA
ELİMDE BULUNAN SAFKAN BRAHMALARDAN 1 HOROZ VE 3 TAVUĞU MECBURİYETTEN SATMAK İSTİYORUM. BRAHMALARIM 8 AYLIK OLUP TAVUKLARIM HENÜZ YUMURTLAMAYA BAŞLAMADILAR.ANCAK SAMİMİYETLE SÖYLEYEBİLİRİM HOROZUM ÇOK YAKIŞIKLIDIR VE SAFKAN BİR BRAHMADIR (BEYAZ) BRAHMALARIMI ONLARA İYİ BAKACAK VE SEVECEK BİR MÜŞTERİ ARIYORUM. BU SÖZÜ VEREBİLECEK KİŞİLERLE GÖRÜŞMEK İSTERİM. YERİM İSTANBUL BEYKOZDA OLUP BU YAVRULARIMI ALMAK İSTEYENLERİN BİZZAT GELMELERİ GEREKİR.FİATI İKİNCİ PLANDADIR. TEL: 0 533 920 98 71 MSN: [email protected]
Brahmaların hepsine talibim. Selamlar [email protected]
Merhaba mustafa bey beyaz brahmaları bende çok severim benimde iki tavugum var beyaz brahma fiyatı uygun olursa almak isterim saygılarımla.
değerli arkadaşlarım, yavrularımın sözünü kesmiş bulunmaktayım. göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.
kardeş bende beykozda oturuyorum tanışmak isterm bende bi hevestir başladım elimde bir brahma tavuk var fizan va köy tavukları brahmama horoz arıyorum
Arkadaşlar, Brahmaları nasipse ben aldım . Sözünü kestim. Sadece Yollardan dolayı gidip alamadım henüz. En kısa sürede gidip alacağım. Selamlar
hepsievcilcom çok güzel bir site