Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Acemi64 ten kurtuldum çok şükür
Merhaba arkadaşlar. Bu siteye üye olurken hayvanlar ve hayvan yetiştiriciliği hakkında hiç bilgim yoktu. O yüzden aklıma gelen "acemi" rumuzunu kendime seçmiştim. Tabi şehrimiz Uşak olduğu için "64" rakamını da yazdım. Ancak profosyonel abilerimizin ve usta hayvan yetiştiricilerinin bilgilerinden yazılarından o kadar çok faydalandım ki "acemi64" rumuzundan sıkıldım. Rumuz değiştirmek aslında kolaymış. Yapmanız gereken yeni bir hotmail adresi almak ve üyelik için bu hotmail adresi üzerinden başvuru yapmak. Aşağıdaki resimde Arif Girgin Bey in çiftliğine gönderdiğim habeş i görüyorsunuz. Bu habeşi iş yerimde gören herkes "bu ne biçim tavuk" dedi. Halbuki benim gözümde bir pamuk kadar yumuşak ve kar kadar beyaz. Arif Bey gil o habeşin yumurtalarını almaya başladılar ve kuluçka makinesine basıyorlar. Hatta civcivler bile çıkmış. Pazar günü gittim ve torunlarımı gördüm.
yeni rumuzun hayırlı olsun yılmaz başkan evet senin habeşin torunları da bu resimde hepsi sağlıklı ve sıhhatli inşallah bu ırk baharda tüm hobicilere gerek palaz gerek yumurta olarak dağılacak her şey gönlünce olsun yılmaz başkan bereketli günler dilerim.
Sevgili Başkanım, İşte bu olmadı ! Tam sevgili Habeşimiz terfi edecek bilgi ve beceriye sahip olmuşken, onu gidip evlendirdiniz. Tabi coluk cocuğa karışınca, verim düşüyor diye artık terfiyi bırakın, memurluktan dahi ihraç edildi. Ahahhh, biz kadınların kaderi hep böyle mı kalacak?? Şaka bir yana, güzel hobimizi bu sitede paylaşma fırsatı verildiği için hepsievcil yöneticilerimize bu fırsatta teşekkürlerimizi bildirmek istedim, Yeni Yıl için herkese sağlık mutluluk ve bol bol yumurta dilerim..
sevgili corixa (abla) bizler de senin yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Senin web siteni sık kullanılanlarıma eklediğim günden bu yana çok şey öğrendim. O yüzden Acemi64 rumuzundan kurtuldum. Senin çiftliğindeki kafes sistemlerini kümesleri bizler de Uşak ta aynen uygulamaya çalışıyoruz. Senin cavia yetiştirmedeki ustalığını da arkadaşlara anlatıyorum. Ayrıca sendeki Kamerun koyununun gebe olduğunu dün söyleyince inan dünyalar benim oldu. Sanki kendi koyunum kuzulayacak gibi heyecanlandım. Bu yaz kamerun koyunu alacağım, tabiki senden danışmanlık alanında yardım bekleyeceğim. Saygılarımla...
sevgili Yılmaz Başkan abi öncelikle yeni rumuzun hayırlı olsun.acemilikle birlikte plakayıda atmışın anlaşılan(= tavuğun daha doğrusu artık Arif Girgin abinin tavuğu gerçektende bu nasıl dencek kadar varmış(= maşallah çok ilginç bi tavuk umarım hayırlı olur yeni sahibine. herkese yeni yılını sağlıklı evcillerle geçirmesini temenni ederim..