Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

DAMIZLIK BILDIRCIN VE DÖLLÜ BILDIRCIN YUMURTASI

Kendi ürettiğim DAMIZLIK BILDIRCINLAR SATILIKTIR. DAMIZLIK 3,00 YTL. Kendi ürettiğim DÖLLÜ KULUÇKALIK Bıldırcın Yumurtası satılıktır. Bıldırcın Yumurtası 0,200 YKRŞ. Bıldırcın palazı 2,00 YTL. Sipariş üzerine bıldırcın palazı uygun fiyata üretilir. Özel Ambalaj içinde Kargo ve Otobüsle istenilen şehre gönderilir.

img

selcukalper

17 yıl 2 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Selçuk Bey Öncelikle jumbo bıldırcın ile normal bıldrıcınlar arsında fark nedir? Yeriniz nerede?Ben iStanbuldayım ve hobi olarak tavuk besliyorum bıldırcında almak istiyorum sizin tavsiyeniz nedir. Teşekkür ederim.

img

totti1

16 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Normal bıldırcın biraz dah küçük Jumbo bıldırcın daha iridir. Bir bıldırcının Jumbo olduğuna ancak tartım sonunda anlayabiliriz. Normal bıldırcın canlı 250 gr.gelirken jumbo bıldırcın 350 gr civarı gelecektir.Ben Kocaeli Kandıra`dayım ben jumbo normal ayırımı yapmadan üretim ve satış yapıyorum. İyi bir nesil için ayrım yapmamak gerektiğine inanıyorum. İstrseniz Harem otogarına otobüsle yollayabilirim.05363316518 Saygılarımla...

img

selcukalper

ÖZEL MESAJ

GÜNCEL

img

selcukalper

ÖZEL MESAJ

güncel

img

selcukalper

ÖZEL MESAJ

Selcuk bey bıldırcın ve keklik yumurtası arıyorum. bana ilk etapda 100 adet bıldırcın yumurtası lazım.ben mersin tarsusda yasıyorum.ne kadar surede bana ulasır?ulasım 0531 595 55 32

img

malik

16 yıl 1 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

güncel

img

selcukalper

ÖZEL MESAJ

merhaba bana 120 tane falan yumurta lazım bıldırcınlar kaç dişi kaç erkek aynı yerde duruyor bilgi verirmisiniz ve sipariş versem kaç günde toplayabilirsiniz

img

aderooo

17 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

günlük olarak alabilirsiniz o sayıda sıkıntı olmaz 05363316518

img

selcukalper

ÖZEL MESAJ

ABİ BEN GÖLCÜKTEYİM BANA 10 ADET LAZIM..AMA YAZIN ALICAM .. MSN ADRESİNİ YAZARSAN KONUŞURUZ.. BİDE FİYAT HALA AYNI MI?

img

alihoroz

15 yıl 2 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ