Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

85*40*50* Akvaryum..Full Herseyi var ..fiyat 280 lira

Evet Arkadslar cok severek aldigim 1.5 aylik akvaryumumu satiyorum satiş sebebim evdekilerin akvaryumlari pek sevmemesi malesef =) yazilar gorunmedigi için ilanda tekrar yazdim...

Verilecek olanlar.....

*85uzunluk *40genişlik *50derinlik `te olan ve kesinlikle su sizdirmayan kayit kusaklari bulunan 200litre

AKVARYUM../

KUM,

DEKOR TASLARİ 2ADET,

ARKA CİFT TARAFLİ FON,

DERECE,ISITICI,

LAMBASİ,Mavi ve pembe `2adet ikiside takili balansli

Dip Cekimi Aleti

CAM SİLME APARATİ,

YAVRULUK,

Balik yakalama Kepcesi,

YEMLERİ, ETSEL VE BİTKİSEL OLRAK VAR VE EV YAPİMİ YEMDE VAR EXTRADAN İSTERSENİZ ONUDA VEREBİLİRİM

İLAÇLARİ,

HAVA POMPASİ 2 ADET (birisi pilli elektirik kesintilerine karşi kullanim için yedekte tutuyordum)

Dolphin c-1000 Diş Filtre BİYOLOJİK TEMİZLİK İÇİN İDEAL BİR FİLTRE SİSTEMİ

fiyat__ 280liradir..

pc parcalariyla takas olur..ama yuksek seviye anakart işlemci core2 gibi işlemcilerde takas yaparim...takas fiyatim 300 liradandir..peşin alirim derseniz 280 herseyiyle birlikte verecegim cok acil satiliktir...ve pazarlik payi yoktur...saygilarimla...

Baliklara gelince 5 adet Neolapralagus lelupi limon ciklet, 3tanesi 5-6cm diger ikisi 4cm..yanlarinda 8-9adet canli erişkin doguranla bir adetde copcu bulunuyor.......

Komle set olarak satmayi düşünüyorum arkadslar simdiden belirtmek isterim tek parcacik ,balik isitici,pazarlik vs....gibi seyler lütfen istemeyiniz ....bakarsaniz en dandik bi pc nin bile 700 750 liradan asagi olmadigini gorursunuz...kaldiki bunlar canli....ayricada zevk işi yani hobi.....saygilarimla...

Not= Teslimat evden yapilacaktir...ve sadece ciddi alicilar arasin lütfen... saygilar.. 

iletişim = [email protected]  a mesajlarinizi aabilirsiniz 

hizli iletişim için = 0544-249-87-19   u arayabilirsiniz ,fakat sms atmayiniz ......

img

eixs

16 yıl 4 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ