Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

KEDİM BOĞULUYORDU!!!!!!!!!!

BİR KEDİM MIR MIR I BAHÇEYE ÇIKARDIM.OYNARKEN ARABANIN SESİNDEN KORKUP BAŞKA BİR BAHÇEYE KAÇTI.ÇOCUKLAR ONU GÖRMÜŞLER VE BOYNUNUNA İP BAĞLAMIŞLAR.KEDİMİN MİYAYLAMA SESİNİ DUYUP DUVARA TIRMANIP BAKTIM.KEM ACI ACI BAĞIRIYOR.HEMEN KOŞTUM İPİ BİRAZ GEVŞETTİM.BİR ŞİŞE VARDI KIRIP CAM PARÇASINI ALIP İPİ KESTİM.KEDİMİ KOŞA KOŞA VETERİNERE GÖTÜRDÜM ŞOKA GİRMİŞ.2 GÜN VETERİNERDE KALDI. ÇOK ÜZÜLDÜM

img

aslı13

19 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kedin için çok üzüldüm inşallah iyi olur. bende bu konuyla ilgili bi başlık yazıcaktım senin bunları bizle paylaşman iyi oldu. sokaklarda gerçekten kedilere ve köpeklere işkence yapılıyor. hemde çocuklar tarafından. hayvanları bi oyuncak ya da eşya gibi görüyorlar. insanlar hiçmi bu çocuklara küçükken kedili masallar, köpekli çizgifilmler izletmemiş anlamıyorum. küçük yaşlarda daha fasla olması lazım hayvan sevgisinin. ama tam tersi oluyor.

img

volkan123

20 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kitty 5 Üzgünüm.. Thumbs Down Yazık o çocukları yetiştiren ana babaya...

img

deepfıshıng48

19 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kediniz için çok üzüldüm.İnşallah kısa sürede iyileşir.Kimbilir ne kadar kötü olmuştur!:( ;( Ben de küçüğüm ama hayvan sevgisinde bir numarayım.O çocuklara kin besliyorum.Neden o hayvanlara eziyet ediyorlar?Yaaa!İçimden onları dövmek geliyo.Çok iyi hatırlıyorum bir gün çocuklar kediyi dalla öldürmeye çalışıyorlardı.Kediye o kadar vurmuşlarki her tarafı kızarmış, yara olmuş.Ben görünce hepsine bağırdım.Ellerindeki dalları kırdım attım.Kediyi de okşayıp, sakinleştirip bulamayacakları bir yere götürdüm.Neden çoğu çocuk böyle?Gerçekten anlamıyorum?Demekki annelerine ve babalarına terbiye verilmemiş.Çocuk hayvana eziyet edince övüyorlardır.Onlar gelsinler Beste''nin katı kurallar dersine girsinler...

img

citcit

19 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

inanın çok sinirlendim,var böyle insanlar..gerçi suçu bu çocuklerı yetiştirenlerde aramalı,siz kedinize çok dikkat edin bi daha böyle bir olayla karşılaşmaz sınız inşallah

img

şilacık

20 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Maalesef var öyle terbiyesizler.Ana babaları hiç ilgilenmiyo.Benim yaşadığım yerde bir grup p....ç gördükleri yavru kedilerin,kirpilerin üzerlerine işiyorlar,sonra hayvanla oyun oynama bahanesiyle eziyet ediyorlar.Bir gün yaparken görsem pataklıycam hepsini.Çok üzülüyorum bu hayvancağızların durumuna