Kaplumbağa
:)

bu yüzden sadece sopa yedi.. Şaka şaka 
Karahindiba konusunda teşekkür ederim Frozen ve Vapiti.
Frozen, ben severim zaten ama sen de keşke yemeye başlasaydın karahindibalardan, üstüne limon, zeytinyağı, ohh en sevdiğin yemek dimi :D
Vapiti, karışık salata olanların içindekiler hep uygun yeşilliklerden, onlardan bulabiliyorum ama içinde karahindiba olmuyor, "endive" denen, ona çok benzeyen, gerçi yine faydalı bir ot oluyor. Bakalım bulabilecek miyim şu karahindiba torbalarından, gören bulan haber versin :) Bir de UVB lambanı üstten iki duvar arasına çapraz asmanı tavsiye edeceğim eğer yapman mümkünse, bol bol faydalansın ışınlardan tospiko :)
yanında hardal otu ve deniz börülcesi de vardı.
Bir daha yemem saol.
Kimbilir bu gün tatsam belkide bu sefer severim..Sen karahindibayı bırak ben adam gibi domates bulamıyorum.Yok ettiler güzelim domateslerimizi..Domates biçiminde saman ürettiler.Evet biliyorum şimdi kış ama ben yazında bulamıyorum ki...
. Ispanak torbaları vardı sadece, nasıl birşey olduğunu anladım şu büyük torbaların ama. Erüst bu kadar arandığını bilse ne hayıflanır :p. İyi haber okuldaki yeşillikler arasında sanki karahindibaların yeniden yeşermeye başladığını tespit ettim :)