Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
DİŞİ BOB WHİTE ARIYORUM....
ELİNDE DİŞİ BOB WHİTE OLAN ARKADASLAR VARSA VE YARDIMCI OLURLARSA ALMAK İSTERİM... MAİL:[email protected] TEL:0535 555 96 80
Sen buraya geldiğinde dişi bobwhite`ın hazır dostum. En güzel, en çekici olanı ayırdım senin erkeğe :) Kemal UYGUR
sen valla bombasın kemal dostum her yerde karşımdasın valla utandırıyorsun beni, keşke gönül isterki bende senin derdine derman olabilsem yok mu kemal kardeşime california dişi verebilecek bir evcil dostu........ALLAH RIZASI İÇİN...
VALLA UTANDIRIYORSUN BENİ KEMALCİM....
Kemal kardeşim hangi ildesin bilmiyorum ama elimde iki adet erkek bordwayt bıldırcın var dişiler öldü iki ade dişi verebilirmisin veya dişi ile erkeyi takas edeblirmiyiz zonguldaktayım .cevabını bekliyorum.teşekkürler.
Kemal bey merhaba elimde 2 adet bordwayt erkek bıldırcın var dişilerini kaybettim. bir dişi ile deyişmek isrermisin yada 2 adet dişi zonguldak a gönderebilirmisin selamlar.
Valla sayın Tüfekçi. Bendede öyle ahım şahım onlarca kuş yok. O yüzden yardımcı olamayacağım kusuruma bakma. Ama inan elimde olsa 1 dakika düşünmem.