Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

DİŞİ BOB WHİTE ARIYORUM....

ELİNDE DİŞİ BOB WHİTE OLAN ARKADASLAR VARSA VE YARDIMCI OLURLARSA ALMAK İSTERİM... MAİL:[email protected] TEL:0535 555 96 80

img

cem061

16 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sen buraya geldiğinde dişi bobwhite`ın hazır dostum. En güzel, en çekici olanı ayırdım senin erkeğe :) Kemal UYGUR

img

wahshi

19 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sen valla bombasın kemal dostum her yerde karşımdasın valla utandırıyorsun beni, keşke gönül isterki bende senin derdine derman olabilsem yok mu kemal kardeşime california dişi verebilecek bir evcil dostu........ALLAH RIZASI İÇİN...

img

cem061

ÖZEL MESAJ

VALLA UTANDIRIYORSUN BENİ KEMALCİM....

img

cem061

ÖZEL MESAJ

Kemal kardeşim hangi ildesin bilmiyorum ama elimde iki adet erkek bordwayt bıldırcın var dişiler öldü iki ade dişi verebilirmisin veya dişi ile erkeyi takas edeblirmiyiz zonguldaktayım .cevabını bekliyorum.teşekkürler.

img

tüfekçi

17 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kemal bey merhaba elimde 2 adet bordwayt erkek bıldırcın var dişilerini kaybettim. bir dişi ile deyişmek isrermisin yada 2 adet dişi zonguldak a gönderebilirmisin selamlar.

img

tüfekçi

17 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Valla sayın Tüfekçi. Bendede öyle ahım şahım onlarca kuş yok. O yüzden yardımcı olamayacağım kusuruma bakma. Ama inan elimde olsa 1 dakika düşünmem.

img

wahshi

19 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ