Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

YARDIM EDİN!

KEDİM HABİRE KOLTUK TIRMALIYO ÇÖZÜMÜ VAR MI?

img

aslı13

19 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tırnaklarını kesmeni tavsiye ederim. ayrıca tırmalaması için ona başka bişey yapıp alıştırmalısın. internetteki kedilerle ilgili sitelerde ayrıntılı detaylar yazar...

img

volkan123

20 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kedilerin tırmıklaması için üretilen özel kedi ağaçları var. petshoplarda bulabilirsin. severse yaşadın koltuklardan kurtuldun. bir de kediyi koltuktan indirmek çözüm değil. bu konuda ciddi bir eğitime girmen lazım. aksi takdirde o koltuğu unut.

img

beppomomo

19 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tırnaklarını keserken çok dikkatli ol lütfen. çünkü sadece en uçtaki sivri kısmı kesmen gerekiyor. tırnağının altından bakarsan tırnak içinde pembe bir doku görürsün. ona yaklaşmadan kesmelisin....

img

sevcanf

20 yıl 1 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevcanf''a katılıyorum tırnakları çok dikkatli kesmelisin. Ayrıca tırnak makasını normal diil de dikey (yan) tutarsan daha rahat olur ve kırılmazlar....:)

img

scorpioraptor

19 yıl 8 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

pet shoplarda kedı tırmalama standları var ondan al tabı sımdı koltuklar dururken ona gıdermı dıyeceksın . pet shoplarda gene katnıp adında bır naneye benzer ot var ufak bır parcasına 3 cm * 3 cm kareseklınde kes ve ıcıne dık bu parcayıda kedının tırmalamasını ıstedıgın standa dık goreceksın kedın bundan sonra onu tırmalayacak.

img

serkan200350

19 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ