Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

Yeni bebek CÜCE TAVŞANLARIMIZ

Anneleri:

img

corixa

19 yıl 11 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

size ulaşabileceğimiz bır numara veya msn vermı benim msn [email protected]

img

afatsum2

16 yıl 5 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb bende beyaz renk bir tane istiyorum size nasııl ulasacağım lütfen bir tlf yada msn adresi bırakırsanız ararız sizi

img

denizgozlu52

16 yıl 4 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

msn: [email protected]

img

corixa

ÖZEL MESAJ

Verena çok güzeller ...daha güzellerini yetiştirmek dileğiyle arkadaşım...miniklere iyi bak...maşşallah

img

pasha_33

16 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABALAR.BENİM BİR SORUM OLACAKTI BU CÜCE TAVŞAN DEDİĞİNİZ CİNS FAZLA BÜYÜMEYENLERDENMİ.ÇÜNKÜ BEN DE TAVŞAN ALMAYA KARAR VERDİM ÖYLEYSE BU CİNS ALİM DİYE SORUYORUM

img

nehirsu

16 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili Nehirsu, Cüce ne demek sence?? Peki cüce deyince beklentin avuc içi kadar mı? Hayır, değil tabi, avuç içi kadar tavşan yok. Sana bir ipucu: Bir yavru tavşanın kulağı ne kadar küçükse, büyümüş hali de o kadar küçük olacak. Bazı Petshoplardaki bazı arkadaşlara da duyurulur.

img

corixa

ÖZEL MESAJ

AYDINLATTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA BEN SADECE ÇEVREDEN DUYDUĞUM İÇİN SORDUM ÇÜNKÜ BAZI CİNSLER VARMIŞ FAZLA BÜYÜMÜYORMUŞ ONDAN NEYSE PEKİ BUNLARIN FİYATLARI NE OLUYOR?

img

nehirsu

16 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ve de tabi ki bu büyümeyenlerin adı da Cüce Tavşandır. Edinmek istiyorsan, sevgili Nehirsu, bana [email protected] adresinden messengerle ulaşabilirsin. Ya da [email protected] adresime mail atabilirsin.

img

corixa

ÖZEL MESAJ

İrtibat için bir telefon numarası vermeniz mümkünmü? Tavşan yavrularınız çok güzel ve gerçektende kulakları ufak gözüküyor. Eğer mümkünse en azından 1 erkek açık renkli yavru edinmek isterim. İstanbul G.O.Paşa semtinden elden teslim alabilirim. Veya müsait bir yerden. [email protected]. Ben msn eklemeyi bilemiyorum siz eklerseniz kabul ederim teşekkürler.

img

canannuman

15 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ