Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
mandarin ve suna ördekler
arkadaşlar, Elimde damızlık fazlalığım 1 çift suna ile 2 çift mandarinim vardır.çift fiyatı sunalar 300 tl mandarinler 350 liradır. Teslim yeri İzmirdir. Erkeklerim orijinal bileziklidir. Dişiler kendi yavrularımdandır.
Merhaba refik bey Bende 1.5 yaşında erkek golden var bir çift mandarin ile takas edermisin. İyi günler Gebze
efdal kardeşim Teke düşen diğer hayvanlarımda olduğu gibi takas teklifi yaptığınız golden`e eş bulmam çok zor. O sebeple size teşekkür ediyorum. Çift olarak teklifinizi seve seve kabul ederdim. Eğer dişisi olan arkadaşlardan satma teklifi alırsam sizi ararım Şimdilik hoşçakalın.
Peki Refik bey teşekkur, saygılar
merhaba elimizde sibiriya kazı var mı acaba ve fiyatını oğrenmek isterim
sevgili kardeşim önce sibirya kaz bende yok onu belirteyim. Görsellik dışında kümeste bulundurulacak bir kaz değil Tüm herkes o cinsten üretmenin mümkün olmadığını da söyler. Ama illa ki almak istersen size mail adresini verebilirim. Bu konuda cevabınızı [email protected]`a yazarsanız size arkadaşımın mailini veya telefonunu veririm. Hoşçakalın
refik bey adanadan mustafa ben rahman akçay aracılığıyla tanışmıştık beyaz keklik için beyaz keklik ayarlayabildinizmi? ve elinizdeki mandarinler de indirim yapabilirmisiniz telefondan ulaşamadım size saygılar
mustafa bey, size söz verdiğim için her hafta pazara gidiyorum. Satıcı arkadaşı görmek için. Hava şansızlıktan olacak pazar günleri hep yağmurlu geçti ve o arkadaş pazara gelemedi. Aklımdasınız ve başka alternatifler de arıyorum. Bir gelişme olursa sizi haberdar edeceğim. Hoşçakalın.
mandarinlerin fiyatı piyasadki fiyatın zaten altında. Olacak fiyatı koydum zaten. Aldığım fiyat o zaten. Saygılar,
sagolasın abi hayırlı haberini bekliyorum saygılar abi