Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Kuluçka Makinesi

Arkadaşlar uzun bir tatile girdim.Bundan yararlanarak uzun zamandır tasarladığım kuluçka makinesini yapmak istiyorum.İnternette araştırdım ama nasıl yapıldığına dair bilgi edinemedim.Aranızda mutlaka tecrübesi olan vardır.Malzemeleri, otomatik çevirme sistemini ve nasıl yapıldığını ayrıntılı olarak öğrenmek istiyorum.Tecrübelerinizi ve başarınızı bizimle paylaşırsanız çok memnun olurum. Saygılar...

img

zoologalp

17 yıl 3 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb kardesss kulucka makınasını yapmayla ugrasma bence derimm bende cok ugrastım kendim yapmak için ama bi türlü düzen almıyorr .onun için sana tavsiyem :arif girgin abi var onda her türlü makına bulabilirsinn internetten görmüş olabilirsinn ilanlarıı

img

acemii

16 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Acemi arkadaşım dediğiniz elbette doğru ama ben ticari bir amaç güderek kalkışmadım.Benim istediğim 25-30 bıldırcın ve 10-15 tavuk yumurtası vs. için.Hayalimde vardı; böyle bişeyi yapıp farklı yoldan yumurtayı canlandırmak.Bu yüzden önemli değil ayarını tutturmak felan ben yine de bir denemek istiyorum.İlginiz için teşekkürederim. Arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen...

img

zoologalp

ÖZEL MESAJ

Yaa koca sitede kimse basit bir kuluçka makinesi yapmayı bilmiyormu.Bu kadarmı zor yani bilgilerinizi paylaşmak.Bilginizi istediğim için özür dilerim...

img

zoologalp

ÖZEL MESAJ

sayın zoologalp arkadaşım formda eski acemi 64 yeni yılmaz başkan rumuzlu arkadaşım daha önce kuluçka makinesini tarifini ve yapımıyla ilgili bir başlık ta çok detaylı bilgi ve resim atmıştı orayı bir incele istersen takıldığın bir nokta olursa özellikle fan çapı falan ve havalandırma delikleri yada resistansın bağlanması konularında bana yazabilirsin [email protected] birde şunu belirteyim yapacağın makinenin kasa ölçüsü fan ve hava delikleri önemli önce kasayı çıkar ki o ölçülere göre diyer kısımlar kademeli gidecek bereketli günler dilerim....

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes ben bılıyorum bena ulasırsan yardımcı olurumm [email protected]

img

bildircinci

16 yıl 4 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Detaylı olarak burda ne kadar anlatılsa yeterli olmayacaktır sana önerim turkeyforum.com sitesinde kuluçka makinesi yapımı başlığındaki forumu okumandır faydalı olacağına inanıyorum Saygılarımla kolaygelsin...

img

selcukalper

17 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım selamlar (banvitten emekli kuluçka makinesi yapan ) yaz karadeniz 28in yazılarını takip et el emegi makineni kendin yabıp ben yaptım diyebilirsin. çünkü ben kendi makinemi yaptım sülün, bıldırcın, 3-4 çeşit tavuk çıkımı aldım bu baharda arkadaşlara çıkım yapacagım.fikir alış verişi ile bu işi yapacagına inanıyorum bol evcilli günler

img

beylerbeyli

16 yıl 11 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sağolun.Arif bey dediğiniz gibi once kabini bulacam.Hurdalığa gitmem gerek orada minik buzdolabı bulabilirim sanırım.En iyisi buzdolabı görünüyor.Dediğiniz gibi ondan sonra diğer detaylararla uğraşacam. Selçuk bey baktım dediğiniz siteye çok güzel bilgiler var.Daha önce küçük bir kısmını incelemiştim sağolun. Diğer aşamalarda sizleri tekrar rahatsız edecem tekrar sağolun. Saygılarımla...

img

zoologalp

ÖZEL MESAJ

joologAlp arkadaşım sana ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum ama aşagıda verecegim sitede hobi amaçlı kuluçka makinası yapan arkadaşlar tüm deneyim ve birikimlerini bu sitede paylaşıyorlar ne tür ekipman kullanacağını ve en ucuza nereden bulabileceğin konusunda tüm ayrıntılar var Umarım yardımcı olabilirim http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=432916

img

jofi

16 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ