Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

1 metrelik bombelli akvaryum satıyorum Pa 260_B

Akvaryumun özelliklerini yazıyorum. Akvaryumlardan 30 adet mevcut 2 yıl garantili. Akvaryumu Görmek isteyenler www.masakvaryum.com adresinden ürün katlog resminden inceleye bilir. Aşağıda yazan hersey dahıl fıyatı 750 ytl bılgılerınıze sunarım. Akvaryum : Pa 260_B standart seri mas marka 100 cm oval akvaryum Mobilya : D 260 B 100 cm oval mas marka standart seri çift kapaklı dolap Aydınlatma : 2x30 w etanj sistem aydınlatma armatürü Fls Ampüller : 30 w silvanya Grolux ampül 2 adet Filtre : Atman 3337 model ful iç malzemeleri yerleşt,rilmiş filtre Isıtıcı : Peak 200 w termostadlı ısıtıcı Hava motoru : cx 0088 Çift çıkıştı hava motoru Hava tesisatı : Hava taşı ,chechvalf, hortum ,vantuz ,t ve diğer bağlantı elemanları ( set Halinde ) Arka Fon : mavi veya Siyah renkli stiker kaplaması Ürün özellikleri Akvaryum Ölçüsü : 100*46*60 cm/h Aydınlatma : 2*30 w Etanj Mobilya Dolap : Suntalam Çift Kapaklı Dolap Filtre : Atman 3337 Fls : 30 w Grolux Isıtıcı : Peak 200 w Termostadlı Hava motoru : Cx 0088 Arka fon : Mavi / siyah Stiker

img

gokhan_bahar

16 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ