Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
DÖLLÜ KEKLİK YUMURTALARI SATILIKTIR
arkadaşlar makinamla ilgili bir nedenden dolayı damızlık kekliklerimin yumurtalarını şimdilik satıyorum almak isteyen arkadaşlar tel den veya i mail adresimden ulaşabilir 05354336648 [email protected]
selam arkadaş keklik yum tane kaça satıtorsun vede yerin nerde (nezaman yumurtlamaya başlıyorlar
selam keklikçi arkadaşım benim kekliklerim iki üç aydır zaten yumurtluyor yumurtaları 5tl den satıyorum bazı arkadaşlar pahalı diyor ama geçen sene sezonda 5 tl ye satılırken sesleri çıkmıyordu şimdi yumurta bulunması en zor zamanda yumurta var diyoruz pahalı diyorlar.eğer alırsan sana 3.5 çok yumurta olmuyor zaten pahalı diyen arkadaşta beklesin üç aydaha aynı paraya almak için. fiyat sınırlı sayıda sana özel.okuyan arkadaşlar aynı fiyattan istemesin lütfen.
yerim istanbulda ömer kılıçoğlu 0535 433 66 48
Sevgili Ömer. Yumurtalar bugün öğlen sağsalim elime ulaştı. Tüm hepsievcil ailesi önünde sana kocaman bir teşekkür etmek istedim. Bu arada senin bobwhite yumurtalarınıda aynı gün biraz önce kargoya verdim. Bereketli olur inşallah.
çok teşekkür ederim kemal abi sağol.
wahshi(kemal )abi bende senin yumurtaları sapasağlam aldım tekrar teşekkür ederim haftaya bir posta daha yumurta göndereceğim haberin olsun.saygılar abi.
Sağol kardeşim eksik olma. Ben yumurtaya hayır demem :D Ne zaman elimdeki türlerden yumurta veya civciv ihtiyacın olursa söyle yeter.
wahshi arkadasım sende bobwhite bıldırcın varda bana nıe söylemedın bu gun konustuk tlf neyse bende isterım arif abıden makıneyı alalım sağsalım senden yumurta isterım arkadasım bende sana yollayabılırım elimdeki hayvanlardan veya parasıyla makineyı alalım oke
makroturk arkadaşım bende 20 kadar keklik yumurtası istiyorum 20 adet kadar alırdsam banada 3,50 den yollayabilir misin.